- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
pictigjis #32718 üzenetére
Csak most jutott eszembe, hogy esetleg nincsen gyakori neve a feleségednek? (Főleg, ha nem vette fel a Te nevedet). És ezmiatt valaki más terhelése is ott landolt? (ez magyarázná nálam a "nem beazonosítható" összeget)
Bár nem hitelkártya, de át tudom ültetni ide is ezt az esetet:
Rendszeresen én utalom el a feleségem és a saját önkéntes nyugdíjmegtakarításunkat is. Egy napon megy a kettő, közleményben ott van a tagiszámunk, és csak az, mert ezt kérték. Mivel egyszerre nyitottuk az utolsó számjegyben különbözik. Nem tudom mennyi ideig, kb. 5-10 évig, ezzel nem volt gond. Majd a következő évben azt láttuk, hogy a visszaigényelhető összeg különbözik, holott mindig ugyanannyit utalok mindkettőnknek. Kiderült, hogy az adott évben nem minden havi könyvelést ismert fel a rendszer, és van amikor mindegyiket az én számlámra könyvelte el.... Olyan, mintha valaki kézzel hagyná ezt jóvá és úgy gondolta, hogy ott csak téves a szám.
Mondanám, hogy fejlesztettek valamit, és a rendszer rosszul ismerte fel, de több hónapban előfordult és nem egymást követő hónapokban
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest