-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
janes1976
őstag
válasz
Janika(1982) #36716 üzenetére
A Revoluttal kapcsolatban én is sokáig gondolkodtam, hogy egyszerűbb lenne oda tenni minden pénzt (van számlám), hazai bankokat meg hagyni a picsába. Csak ezt a litván vonalat inkább kihagyom, no meg azért van rendesen károsult, akiknek eltűnt a pénze onnan, megoldás meg nincs. OBA tudtommal nem áll jót értük, nincs biztonságban a lóvé. Gondoljatok már bele, odateszel mindent, aztán 1 nap jön az üzenet hogy zárolták a számlát. Van ez a Revolut károsultak csoportja, itt azért elég meredek dolgokat írnak, ugyan nem ismerem a részleteket, de azért mégis na.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest