Hirdetés
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lézervágás, gravírozás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
Aktív témák
-
Dworkyll
tag
Menj már :-)
Ahogy a klasszikus videokamerával nem fogsz fényképet csinálni (megapixel ccdvel se) a fényképezőgéppel meg nem fogsz jó mozgóképet csinálni. Mások a célparaméterek példának okáért. Az interlacelés a mozgóképnek segít pl az állót meg hazavágja. I tak dalse ....:DDD -
salazol
őstag
A dolog érdekes, mert elvileg ez csak driver-kérdés.
Méghozzá nem is kell függeni a készüléktől, mert a firewire-ön a kép azonos módon jön minden miniDV, DV, DVCam, DV-pro és digital8 készülékből.
Rákerestem a google-n, és találtam ilyen drivert MAC-hez, Linux-hoz, OS-X-hez, csak windowshoz nem. Ebből én elsőre arra következtetnék, hogy a windows helyből tudja. Ezek után meglepett, hogy mégsem megy. -
esteban
senior tag
A300-as Canon -on nincs, csak USB kimenet .... idokozben a Canon Service is irt, hogy nem lehetseges ...
:( -
zeg
őstag
Én egy kodak cx4230 tévékimenetét kötöttem be egy terratec cinergy 400 kártyába. Csak a kimenet tesztelése miatt próbáltam ki, de működött. Ha jól emléxem, messengerrel használtam, a messengerben forrásnak a cinergy 400 volt beállítva. Én inkább vettem külön webkamerát brutto 5 ezer forintért, a fényképezőt én azért nem használom, mert nincs kedvem cserélgetni/töltögetni állandóan az elemet, a kodakhoz járó töltő árából több 640*480-as webkamera is kijön. A digit fényképező egyébként is kényes szerkezet, nem teszem fel a monitor tetejére porosodni, és ha véletlenul leverem a monitorrol....szóval inkább webkamera.
-
esteban
senior tag
meg valaki? :|
-
hezso
aktív tag
-
esteban
senior tag
Most vettem vagy 1 oraja egy Canon A300-at.
Celra tokeletesen megfelel, marmint a munkamhoz.
Viszont szeretnem webkamera kent is hasznalni!
Hogyan lehet?
Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Megújul a Netflix tévés appja
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Villanyszerelés
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Spórolós topik
- Windows 10
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest