- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
Aktív témák
-
gro0ms
aktív tag
Nem tudtok vmi olyan progit, ami windowsban segít, hogy jobban menjenek a ramok? (tudom h az elején, a windowsnál basztam el a kérdést, és tegyek fel vmi más OPrendszert, de nekem így kellene)
Szval ami kiírja, hogy pontosan mennyire van leterhelve a ram, a fizikai a virtális memória, mekkora az igazi lapozófájl stb. azt hallottam hogy a winsows hazudik
[Szerkesztve] -
Adrian Mole
senior tag
válasz
VladimirR #11 üzenetére
Pontosan, ez így korrekt.
Még annyit tennék hozzá, hogy win xp alatt nem kell megijedni, az elkészült floppyt nem fogja tudni beolvasni a win, semmi baj, be köll róla butulni, és menni fog.
Még annyi, hogy a BIOSban érdemes átállítani az első boot device-ot a floppyra... -
-
ToBeY
nagyúr
Vam már ilyen topic használd a keresőt!Tedd fel ott a kérdésed!
Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
Bővebben: link
''For windows installation begin by downloading either the Pre-Compiled Windows package to build a boot-able floppy disk or an ISO (zip version) to create a boot-able CDROM. After the file is downloaded an extract must be done to uncompress the file(s). To extract right click on the downloaded file and select the ''Extract All'' option. The extract option will let you choose where the files will be extracted to. To build a bootable floppy go the the folder where the files were extracted and click on the Install icon. The floppy disk will appear to be unformatted by Windows after the install is complete.''
nem jot toltottel le, huzd le az elore leforditott windoze valtozatot (zip) ---> kicsomagolod ---> lesz benne egy install.bat ---> elinditod ---> keszit neked boot-floppy-t ---> restart ---> floppy-rol boot ---> memtest indul automatikusan ---> oromujjongas
LordX: nem hinnem, hogy letezne memtest.exe, mivel a memtest linuxra keszult, s a windoze-os telepito is csak annyit csinal, hogy egy nimimallinuxos boot image-bol csinal neked egy bootlemezt, amin van a memtest
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
-
Ati9500
senior tag
igen de ot egy .img file van amit a nero nem nyit meg cd kép file ként...
hogy kell??? -
atosz
őstag
OOO, hogy hogy is csinaltad?
Levagyon irva hogy is kell. Letoltod, elinditod a nemtommelyik filet, beteszel egy formazott lemezt es utana felpakolja magat, es szepen bebootolsz rola.
Ha van egy kicsit tobb idod, akkor ajanlom toltsd le az Ultimate Boot CD-t, ez egy self-extracting exe, innen kapsz egy iso-t, ami kiirva CDre, kapsz egy tuti kis boot CDt, amin rengeteg ingyenes tesztprogi van. -
Ati9500
senior tag
De hogyan ird le légyszi!!
-
Ati9500
senior tag
help
-
Ati9500
senior tag
Üdv.
hogy kell használni a memtestet.
voltam a memtest oldalán letöltöttem a 3.2 verziót ezt kicsomakoltam egy flopyra de nem idult el vele... hogy kell pontosan csinálni??? végig néztem a memtestes forumokat de nem jöttem rá... kérlek írjátok le lépésről lépésre!!
Aktív témák
Hirdetés
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Sorozatok
- Nintendo Switch
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- HP nyomtatók
- Renault, Dacia topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Yettel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest