Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz
Stylewars_kp #2560 üzenetére
Otthoni felhasználásra általában 2/3 - 1/3 felosztásban használom a monitort. 2/3-on van média (játék, videók stb), 1/3-on pedig egyéb programok, amiket hasznos lehet látni (pl. másodlagos böngészőablak, e-mail, messenger, discord, ilyesmik).
Amikor dolgozom, akkor pedig rákötöm a munkahelyi laptopot egy USB-C kábellel, és az egész teret kihasználom; javarészt Excel táblák foglalják el.
-
válasz
Stylewars_kp #2517 üzenetére
PH-zok...
-
válasz
Stylewars_kp #2504 üzenetére
Ismerem az 5S-t, a fengsuis poénnal a metódus keleti eredetére utaltam, mivel az 5S ugye Japánból származik: seiri, seiton, seiso, seiketsu, és shitsuke.
-
válasz
Stylewars_kp #2502 üzenetére
A fengshuis elrendezéseket meghagyom a nőknek.
Egyébként van "normális" irodám is kulturált berendezkedéssel meg tárgyalóval, a képen a "dolgozós" iroda látható. Egyébként IT igazgatóként dolgozom két nagyobbacska cégnél.
-
imibogyo
veterán
válasz
Stylewars_kp #2474 üzenetére
Régóta elmentett oldalam. Van pár nagyon szép "munkaszoba" az oldalon. Egyik kedvencem és itt a másik is, meg a harmadik is. Mint látható a kilátásos helyeket szeretem.
Egyedül ami nem tetszik, hogy szinte olyan, mint hogyha egy Apple katalógust lapozgatnék. Szinte csak olyan szobák vannak fenn, ahol Apple cuccok láthatóak.
-
válasz
Stylewars_kp #2412 üzenetére
Van valahol az is, csak meg nem talaltam meg.
-
válasz
Stylewars_kp #2345 üzenetére
Nem folyamatos a dolog. Idorol idore megujul.
-
SOAD19
addikt
válasz
Stylewars_kp #2337 üzenetére
-
válasz
Stylewars_kp #2315 üzenetére
Ha tehetem, igen.
-
MasterMind
tag
válasz
Stylewars_kp #2311 üzenetére
Én nem tudom Kalandor mire és kivel használja, csak megjegyeztem, hogy komoly darabnak tűnik
-
Zefír
őstag
válasz
Stylewars_kp #2155 üzenetére
Az a baj, hogy nem 1 kötegelőről van szó
Egyébként pl a kamerát, azt úg ykötöttem be, hog ykilehessen venni, anélkül h szétkelljen a bontani, a többit meg úgyse szedem ki..
-
runner 125
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #2144 üzenetére
Köszi!
Jorus
Gyakorlatilag minden konzol, minden TV-vel kompatibilis, ugyanis a furatok úgy vannak elhelyezve a konzolokon, h tutira minden gyártó furatával stimmeljen.
Vaterán nézz szét, vagy itt a hardveraptón, ki lehet fogni olcsón frankó konzolokat. Nagy részüknél tudod állítani a szöget is, s mivel te monitornak használod, így célszerű kicsit lebillenteni, h pont merőlegesen tekints rá.
Ami számít; keress rá a tv típusára, nézd meg hány kg - és így keress hozzá konzolt.
-
Armahun
addikt
válasz
Stylewars_kp #2141 üzenetére
40 kilogramm négyzetméterenként a 12,5-ös karton max terhelhetősége .
A tiplik fajtától függően 10-50 kilót bírnak darabonként. -
GabN73
addikt
válasz
Stylewars_kp #2129 üzenetére
Szerintem az egy HP EliteBookJó, a második képen már ott az Air is
Bocs
-
Winne
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #2057 üzenetére
-
Beretvás
veterán
válasz
Stylewars_kp #2020 üzenetére
Hát majd ha eljutok egyszer 24"-ig akkor majd meglátom hogy hogyan tovább..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged