- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
- HP notebook topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveK88
tag
-
imibogyo
veterán
Az a feleségemé. Az én 2 cm-es hajamhoz nem igazán szükséges.
Amúgy kikérem magamnak az enyémek sem nápolyi-speakerek.LW: bocsi, csak most néztem vissza a képeket. Nagyon jó a szobád. Tetszik a hangcucc is. Egyszer ha sikerül megvennünk a házunkat, biztosan beújítok én is egy komolyabb hangrendszert. Mondjuk szigorúan sztereót, esetleg 2.1-et.
-
-
SOAD19
addikt
Köszöntem!
Jövőre szerintem festünk(tavaly költöztünk ide), és gyűjtöm az ötleteket, hogy milyen színű legyen a fal, valami fiatalos, modern kellene. Régebben tetszett, hogy foltosra csinálták a falakat, divat ez még?
A kanapém felett van egy nagy üres falfelület, oda jó lenne majd venni vagy egy ilyesmi vászonképet, vagy egy faltetkót. -
Fr3eWar
őstag
Azok az éppen megüresedett bortartók
néhány üveg még a hűtőben van, a maradékot, pedig múlt héten egy "gyenge" ivászat elvitte (10-12üveg elszaladt..)
Én is azért vettem meg, mert hangulatosnak találtam, a fa bortartók nem tetszettek annyira, és egyszer árulták ezeket az Aldi-ban. Gyakorlatilag téglák, amiket egymáshoz lehet illeszteni. Volt hozzájuk egy egy fal deszka is, amit be lehet mondjuk kettő közé tenni, de arra nem volt szükség. -
Prison85
senior tag
Nekem pl az első kép tetszi a leginkább. Lehet, hogy van benne némi PhotoShop, de nagyon jó lett. Ami pedig a világítós "gémer" cuccokat illeti: nem kell ezen meglepődni. Ezek a játékosok gépei, akiknek a java része rajong a LEDes cuccokért. Inkább azon voltam meglepődve, hogy hány képen tűnik fel az a gagyi Razer Lycosa...
Arról nem is beszélve, hogy a Vaterán lehet venni 1650+ likeot, amivel már el is lehet dönteni a verseny kimenetelét. Ha pedig a publikáció miatt valóban kizárnak, akkor ez felhasználható fordítva is: publikálhatják a versenyzők konkurenseket. Nem FB-n kellett volna megrendezni a szavazást - szerintem.
-
-
szilrobi
aktív tag
-
-
lorcsi
veterán
azért kérdeztem, mert nekem is ez a házam van és szintén ebbe a belógási problémába estem a mostani vga-val (pedig ez a 4850 nem valami extrém) és azok a kábelek is...csak nézem a mostani házakat és az elrendezésüket...pl. a cm 690 és társai mennyire lazán elférnek ezek a hosszú vga-k is
váégtam a ház oldalába 2 darab 12cm-es AC ventinek helyet a nyári nagy melegre való tekintettel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Posta, csomagküldés
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest