Új hozzászólás Aktív témák
-
erdeya
senior tag
érdekelne, hogy hogyan került elő ez a topic!
-
beeboy
addikt
lehet hogy hülyeség, de a notebook ram mintha az lenne.
és az nem aranyárban van -
rozsomak
tag
win98bol az SE verziot tedd fel, a 10gb-os vinyora.
-
tildy
nagyúr
válasz
barbikenje #16 üzenetére
Uhh szegény férj
-
tildy
nagyúr
válasz
barbikenje #11 üzenetére
Kb tízezerből már ki tud hozni egy jobb 500as amd procit, meg hozzá lapot.Ha meg nagyon akarja, akor a régi prociját (PI vagy PII ? mert a PI belemegy) is bele tudja rakni,
-
Pötyi
őstag
válasz
barbikenje #9 üzenetére
SUN-ba registered ECC ram köll...
(Láttam 24 karátos arannyal bevont Voodoo 5 kártyát nyakláncon!)
-
barbikenje
aktív tag
Na meg itt a másik szitu... az arcnak bótoltam egy 10 Gb-os vinyót, és nem boldogul vele sehogyan, pedig mind a tíz giga hozzáférhető a gép által, a DOS alatt látja... de ha vinfosra kerül a téma 98 alatt jön a nagyhalál, azaz sksh, nincs CD-ROm, se semmi... most mit kéne tenni, hogy a gond megoldódjon, de maradjon a masina... ragaszkodik hozzá... családapa, fejlesztésre pé'z nyenyó...
-
Bagoly
senior tag
válasz
barbikenje #9 üzenetére
Szerinted az arany mitől drága? Erősebb, mint az acél?
Ifjonti tejszagú tudatlanságodnak megbocsájtom, hogy a kereslet kínálat törvényszerűségei még nem itatták át a csontjaid.(Bazzeg de fáradt vagyok).
Egyszóval: ritka. (Lásd még: fehér holló).
[Szerkesztve] -
Bagoly
senior tag
Bár ha jól meggondolom talán még van otthon elfekvőben egy kis EDO-m. Az arany világpiaci árán mozgott még nemrég, ha kell eladom
-
Bagoly
senior tag
válasz
barbikenje #4 üzenetére
El ne kezdjetek EDO ramot bővíteni, mert kifizetitek egy fél P4 árát!
Lap+proci+ram elad, vesz újjat (esetleg házat is elad). -
barbikenje
aktív tag
Már csak azért, mert ha én nem is láttam ilyet, a kolléga tök lelkes volt hogy neki ilyen van...beazonosítás sikeres...
-
barbikenje
aktív tag
Mekkora az a legnagyobb memória modul, amit ebből gyártottak? És hol lehet ilyet beszerezni?
-
zsiga667
addikt
válasz
barbikenje #1 üzenetére
Nézd meg azt a gépet, és ha nem SD van benne, akkor EDO. És akkor máris láttál EDO ramot.
-
Bagoly
senior tag
válasz
barbikenje #1 üzenetére
Bővebben: link
Barátod a Google! -
barbikenje
aktív tag
Hát egy érdekes problémával vagyok kénytelen szembenézni... A kollégám gépét ''tuningolnám'', de ugye, mivel nem hozta még be, csak úgy látatlanba... Felmerült a memóriabővítés témája is, és már ott gyanús volt, de csak egy kicsit, hogy neki 48 megányi van belőle, de az kijön egy 32 és egy 16 megás modulból, ha SD-ből gyártottak ugyan 16 megásat... a gép egyébként egy pI-es 266MMX procis masina, kicsit ódon... de mikor azzal jön, hogy a fekvőházban, a táp alatti négy sínben mindegyikben van ram, na akkor elkenődtem. Csak tippelni tudok, hogy EDO ramjai vannak, mert olyat még sohase láttam. Szóval hogy is néz ki az edo?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest