- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal1ty1984
őstag
-
zuchy
őstag
válasz
Bogyó bá' #30511 üzenetére
Köszi.
szab.tam: Köszi. A rácsokat is én csináltam. Eredetiben ez egy CM690 volt. Kívülről nem is, de belülről felismerhető. A ledek kikapcsolhatóak, csak az más kérdés, hogy a venti is kék ledes.
A mostani CM-ek szerintem is eléggé otrombák. A cosmos széria szép volt anno.
-
TomiLi
addikt
válasz
Bogyó bá' #30460 üzenetére
Köszönjük! A képeket végig pörgetve tényleg meggyőző! Van egy két megoldás benne, ami egy-két sokkal drágább házból is hiányzik!!! Ilyen pl. a rezgés elnyelők a tápnál! Nem csak az alátámasztásnál, hanem a hátlapnál is, ahol csavaroz az ember!
A ventik variálhatósága is nagyon jó, valamint a porszűrők is tetszenek.Az utolsó képen (moddingolt változat - ablakos) viszont nem igazán tudom még mindig hova tenni, hogy miért jó fordítva betenni a tápot....
Így a videókártya és a táp egymás ellen harcolnak a friss levegőért...
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Bogyó bá' #30460 üzenetére
A Techpowerup teszt is jó.
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #30415 üzenetére
a génjeimbe van kódolva. nem megy....
mint a vasalás. habár egy időben, (jó 20 éve?), több ezer nadrágot levasaltam foglalkozási ártalomként géppel. valszeg ott utáltam meg.
a kábelekkel ilyen nem volt. utálatom a rendezésüre az ősidőktől fogva tart.
és mondjuk elsődlegesen nem is látszik.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #30413 üzenetére
múltkor kicsúszott az egyik hátlapi molex táp kivezetésem. nem úgy van, ghy a másik végénél kihúzom, mert ugye leír közben 5 csomót....
a másik végitől lassan, tapogatva, vakon a szekrény mögé benyúlva eljutottam a lesett végig. röpke 20 perc alatt megvolt, sokadik nekifutásra. pedig van lámpa és kis tükör e célra rendszteresítve. de képtelenség belátni. a tapizós módszer gyorsabb.
múltkor az nyomtatóba vezető hosszabbítottt usb veszett így el. de meglettviszont jártam már sztereó jack kábellel, hogy hagytam elveszni a dzsungelben, újat vettem inkább elő....
-
-
-
válasz
Bogyó bá' #30340 üzenetére
Látod akkor nem igen van miről beszélni, majd h kézhez kapod és eltelik egy-két hónap akkor visszatérünk rá. Én már a másik P180 Minimet nyúzom és ha tehetném akkor ugyan ezt venném. újra
Igen, az itt is látszik, alulra kerül majd a HDD és az ODD és onnan szívja le a meleg levegőt, tehát nekem már ki van alakítva a szellőzés, jobb házat a saját igényeimhez mérten nem tudnék összeállítani.
-
válasz
Bogyó bá' #30338 üzenetére
Ami kijön a tápból látszik, nálam meg két szivacs lappal takarható, lásd. adatlapomon link., ott még az első P180 Mini-m volt. Hülyézget ne beszélj, ilyen hőmérsékleteket meg pláne ne. Én is be tudom rendezni úgy hogy halk legyen és úgy hogy szellőzzön. Egy pro user úgy is kidobálja a gyári ventiket és ultrahalakkal szereli fel, illetve a táp nekem pont fordítva van a Miniben, úgy halkabb, hűvösebb.
-
válasz
Bogyó bá' #30336 üzenetére
Nem vágok fel
, persze ahogy érzed, biztos az a jobb
. Nem vitatkozni akarok, de azért van különbség és ott kezdődnek az gazán jó házak, viszont elfogadhatod hogy vannak jobbak is. mondjuk egy ATX-es T600-as is fasza lehet
.
ui.: Nekem tetszik a Define Mini is, csak zavar hogy nincs különválasztva tápos rész és minden kábel látszik.
-
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest