Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kobe

veterán

válasz RazoR #73081 üzenetére

Egy ismeros segitett, kellett masik gep is kizarni a hibat. Vegigprobaltam minden kabelezesi modot, tapkabel csere, vezetlobox csere, direkt bekotes, splitterel bekotes stb

semmi nem valtozott
    utana mar csak a vezerlo box hiba maradt,, vagy a taphiba. Mivel 3 darab connect boxom maradt amibol kettot mar kiprobaltam es az L Connecten keresztul kettot mar FW frissitettem, igy a hatmadikat megtartottam tartalekba hatha az L Connected firmware frissites a hibas.
    A taphibat kizarando ismeros gepere rakotottuk quick n dirty csak a mar fw frissitett boxot es 1 kor ventit, ott tokeletesen flickering nelkul ment minden. Az USBt bekotve a masik gepbe ment a vilagitas is, nyilvan allithatni argb csati hianyaban nem tudtad de a mar beallitott cucc ment gond nelkul. Itt kezdett gyanus lenni az USB kabel a boxon
    vissza az en gepembe es elkezdtunk jatszani vele, vezerlobox USB kabel alaplapra lehuz, visszarak, es egybol elkezdte produkalni. Ha nem volt bekotve, ment gond nelkul

BIOS reset nem segitett, fingers crossed hogy bios update igen es nem maga a port fizikai hibas, mert akkor meg lapcsere
    BIOS update szerencsere megoldotta…..

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák