- Milyen notebookot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
for3l
senior tag
meg egyelore en sem tudom, de nagyobb lesz, mint a jelenlegi, az biztos. eppen koltozik az egyik bolt, ahonnan szoktam vasarolni, szoval nem elerheto a webshop, igy igazabol meg szet se tudtam nezni teljesen (pedig ott vannak lian li-k is ).
aero., ezt mifele megitelesbol vontad le? vagy pojen lett volna?
egyebekent - ahogy lathatjatok, ekezet nelkul irok, holland windows rulez - ujra besz.rt a gepem, megint nem indul, csak annyit csinal, hogy kicsit beporognek a ventik, aztan annyi..
csak van vmi baja a tapnak, sztem gyari hibas, de legalabb azt mar tudom, hogy a tobbi alkatresznek nem lett baja. csak azt nem ertem, hogy mifele nyavaja ez. tegnap jatszottam a prototype-pal vagy masfel orat (ami azert odaterhel vga-nak cpu-nak egyarant) plusz megneztem egy hd filmet es nem volt semmi gikszer ez ido alatt.. estere ugy hagytam a gepet (altalaban sosem kapcsolom ki), reggel mar kikapcsolva vart es nem hajlando bekapcsolodni. szoval ez az erdekes es bosszanto.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg: