- Home server / házi szerver építése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
for3l
senior tag
meg egyelore en sem tudom, de nagyobb lesz, mint a jelenlegi, az biztos. eppen koltozik az egyik bolt, ahonnan szoktam vasarolni, szoval nem elerheto a webshop, igy igazabol meg szet se tudtam nezni teljesen (pedig ott vannak lian li-k is
).
aero., ezt mifele megitelesbol vontad le? vagy pojen lett volna?
egyebekent - ahogy lathatjatok, ekezet nelkul irok, holland windows rulez - ujra besz.rt a gepem, megint nem indul, csak annyit csinal, hogy kicsit beporognek a ventik, aztan annyi..
csak van vmi baja a tapnak, sztem gyari hibas, de legalabb azt mar tudom, hogy a tobbi alkatresznek nem lett baja. csak azt nem ertem, hogy mifele nyavaja ez. tegnap jatszottam a prototype-pal vagy masfel orat (ami azert odaterhel vga-nak cpu-nak egyarant) plusz megneztem egy hd filmet es nem volt semmi gikszer ez ido alatt.. estere ugy hagytam a gepet (altalaban sosem kapcsolom ki), reggel mar kikapcsolva vart es nem hajlando bekapcsolodni. szoval ez az erdekes es bosszanto.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Kolink continuum 1500 w 80 plus platinum
- Corsair Hydro X Series 4x90 Adapter 4xXF Hardline INGYEN FOXPOST
- Kolink continuum 1500 w 80 plus platinum
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest