Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
igen, lecsekkoltam, 2000 alá nem települ a csomag, de az utilok nagy része használható 2000en is
-
X-COM
nagyúr
egyébként most próbáltam virtualpc alatt egy sp3as win2000prof alatt a 2003resource kit-es instsrv-t és működött gond nélkül
-
X-COM
nagyúr
lokális gépen elég a net start/stop páros is, nem kell resource kit
-
X-COM
nagyúr
remélem sikerült, nekem most le kell lépnem
-
X-COM
nagyúr
na
registry ott van előtted
bal oldalt RunServices kulcs kiválasztva (ha nem volna ilyen akkor létre kell hozni)
edit-new-string value
létrejön egy kulcs, jobbklikk rajta, rename, adj neki valami értelmes nevet ''szervíz1''
duplaklatty ezen az új értéken és beírod a progi eléréi útvonalát (pl.: c:servicesservice.exe ) -
X-COM
nagyúr
ugyanmár, más is tudta volna, csak most éppen erre jártam
a RunServices kulcs, a HKLMMicrosoftWindowsCurrentversion alatt található
az itt megadott progik ha jól tudom elindulnak bejelentkezés nélkül is
egyébként a progi neve instsrv.exe a windowsserver2003 resource kitben megtalálod (ingyé' letölthető ms-től)
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest