Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
47.3 óra és 27-es szint.
Úgy lettem 27 hogy nagyon messzire elrepültem seprűn és találtam valami fura dolgot.
Mivel kíváncsi fajta vagyok megnéztem mi az.
Leírni nem akarom mi volt az,de ha találok még ilyet akkor megfogom gondolni alaposan hogy piszkálom-e.De túléltem és sok xp-t adott,viszont az ellenfelek picit nagyok voltak.Ez volt a második marhaságom az este,előzőleg megtámadtam egy hat szinttel nagyobb troll-t akinek neve is volt.De az lópikula volt ehhez képest.Viszont jó sokat repkedtem seprűn.Vagy egy órát elmászkáltam seprűn mert kerestem a lufikat,mást sem csináltam csak lufi kergetést.Fő sztorival nulla százalékot haladtam tegnap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Reklámblokkolók topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Lenovo T460s i5-6200u / IPS Full HD / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / szép állapot
- Intel i5-8500 OEM cpu
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged