Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz tordaitibi #99615 üzenetére

Pont tegnap éjjel olvasgattam ezt a cikket, de persze alig láttam ki a fejemből.:D
    Amúgy éppen úgy találtam meg az oldalt, hogy az általad beírt típusra kerestem.
    (Még egy pár írását elolvastam a szerzőnek, jól ír, csak aludni nem maradt idő...)

Mindemellett némileg igazat adok neked.
    Nagyjából ebben kiegyezhetünk. Mert ugye nem instant a tűzvész, de azért csak
    "van benne valami", ha te is egy vasdobozban tartod, az udvaron. Tuti ami fix. :D
    Csak akkor az egyszeri túrázó mit csináljon vele a hátizsákjában? Na ugye. :R

Ui: e-motorkerékpár építéseknél véltem látni még ilyen cellákat: tényleg brutális,
    hogy milyen nagy áramú, egyben nagy kapacitású tud lenni kompakt méretben. Mindazonáltal (rolleres témában talán találkoztunk) félnék ilyet rakni a rollerbe,
    amit ugye az ember csak betol a garázsba. Esetleg éjjel töltőn hagy békésen.:DDD
    Szerk: esetleg felszállna vele a tömegközlekedésre is, bár onnan random tiltják,
    annak ellenére, hogy rollerben kifejezetten ritka a lipo: egyik E-Twowban láttam.

7S3P: ez szerintem elírás lesz, gondolom 7s6p, ha 360Ah (és 42 db cella). :R

Új hozzászólás Aktív témák