Hirdetés
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- MSI MAG B650 Tomahawk WiFi alaplap: AM5 valamivel olcsóbban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
tordaitibi #90017 üzenetére
Kicsit félreértelmezted amit írtam, de így freud írtál két kilométert, és kiadtad magadból ami benned volt.
Sokszor az egyszerűbb dolgok sokkal könnyebben kezelhetők, viszont tény hogy az emberek "ha má pénzt adok ki" akkor lesik a wifi okos chatpg stb. szavakat és gondolják akkor inkább az éri meg...
-
válasz
Teljesen egyetértek.
-
ViZion
félisten
válasz
Jogos a meglátás, de... Wifis mosogatógép. Asszonynak megemlítettem, h ilyen is van, Ő meglátta a lényeget: főzés közben tésztás kézzel a telefonomon válasszak programot? Ünnepek előtt, a tiszta poharak öblítésére váltunk csak kímélőre, amúgy 50°C van beállítva rajta 10 éve, kész.
Nincs okosbojlerem, wifi relével okosítottam, mert nincs "éccakai" áramunk.
Csak elrettentésül egy lista a sokból: [link]Ááá, a lényeg: tavaly új klíma, wifis Midea. Mondom nem kell wifis. De mind az. OK. Wifis smart app: semmivel nem integrálható, minden frissítésnél "elfelejti" a klímát, jelszót, mindent. App lassú, de legalább kevesebb funkció van, mint a távirányítón. Csilingelést (klíma gombnyomásra csilingel, de ha megtalálom, kitépem belőle) auto bekapcsolja a klíma, kikapcsolni csak a távirányítón lehet. Pro: szép az app, ha van türelmed megvárni, h betöltsön. Plussz, van éjjszakai hűtés/fűtés görbe, szvsz senki nem használja, de ez a távirányítón nincs. Kaptak olyan értékelést play áruházban, csak pislogtak...
-
aujjobba
addikt
válasz
Mint a BT-os appos fogkefém.
Mutatja statisztikázza mikor meddig milyen üzemmódban mostam a fogam.
Ki lett próbálva az app, rá lett mondva hogy jé, majd törölve.Valahogy nélküle is tudom, hogy minden este két percig mosok fogat ugyanazon a programon.
Egyébként maga az MCU szerintem hasznos, a műterhelés következő változatát digitális szabályozással, kijelzővel, rotary encoder-rel fogom megoldani, a beépített A/D konverter is jó dolog áram/feszültség mérésre.
Túlzásba nem érdemes vinni, értelmetlen dolgokra használni, ez igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest