Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pánik a memóriapiacon
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Hővezető paszták
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Batman2
üzenetére
Az évszám stimmel, voltam Farkas Bertalan előadáson, aki elmondta, hogy a '77-ben fellőtt Szaljut-6 űrállomáson már volt beépített fedélzeti mikrosütő. Szomorú tapasztalata, hogy Kubaszov jószándékkal pont a személyes, 1 kg-os privát poggyászában felvitt disznósajtját tette be és melegítette meg neki. Nem tudta, hogy ezt a belsőséget hidegen fogyasztjuk.
Ugyebár űrállomást nem könnyű kiszellőztetni...

-
mezis
félisten
válasz
Batman2
üzenetére
Az orosz mikróban kívül volt, de közvetlenül a katódkivezetésekre csatlakoztatva.
Olyan emlékem van, hogy a mostaniakra is kívülről csatlakozik, csak van még valamilyen lepattintandó fém burkolat."78'-ban a ruszkiknál már volt mikrosütő ?" Igen, volt, én a 000098-as gyári számút "importáltam". Sok évig rendben működött zavarszűrés nélkül is, csak zavarta az analóg TV adást. Aztán a kondenzátora lett testzárlatos és azt nem tudtam helyettesíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold