Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DigitXT #100002 üzenetére
Elvileg sehogy.
5-20V senkit nem tud agyonütni vagy megégetni.
Clickbait oldalon lehetséges
A 20V (ha pd gyorstöltős a telefon) elvileg az elengedési határáramot át tudja kergetni a szervezeten ha vizes a bőrfelület, de ott is az áramút a 2 pólus azaz a töltőcsatlakozó egymástól pár milliméterre lévő pontjai között alakul ki elsődlegesen és a másodlagos áramút elenyésző.
Égetni nem tud.
Ha van AVK, márpdig egy nem 60 éve szerelt házban tuti van, és tegyük fel a töltőben lévő potenciál rögzítő kondenzátor valamennyire átvezet, akkor az avk azonnal leold.
Nekem az avk mentette meg az életemet, ha nincs most nem írok neked választ.
Nyáron egy szál fürdőgatyába álltam térdig érő vízbe, egy gödörbe és a flexre amivel dolgoztam ráfolyt a víz.
Nem éreztem a karom 2 óráig de élek.
De ez egészen más szitu mert a 230 rajtam keresztül záródott.
Az más ha a töltőt ejtette a vízbe de ahhoz kell egy hosszabbító is.
Ha a hír igaz, nem merek esőbe telefonálni ezután mert a benne lévő 4,2V akku agyonver vagy megéget. -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
DigitXT #100002 üzenetére
Évekkel ezelőtt volt hasonló moszkvai eset, ami bekerült a világsajtóba, hosszabbítót rántotta bele a kádba egy fiatal lány, magam részéről most is erre gondoltam először.
Az aktuális hír nagyon vázlatos és friss, úgyhogy erre nem lehet alapozni, de állítólag közösségi oldalon már megírta egy hozzátartozó, hogy itt is egy hosszabbító játszott szerepet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest