Hirdetés

Aktív témák

• Tibor92

tag

válasz vzsryl #100 üzenetére

"Akkor rakd off-ba a hozzászólásod, ha egy szakmai topicban képtelen vagy szakmailag kiszorítani magadból valamit. Konkrétan annyi az érved, hogy neked jó"

Hát ez már kész vicc.
    Komolyan.
    Nem is fogok ide jönni szakmai hozzászólásokkal, mivel nem vagyok informatikus.
    Csupán annyit mondtam ( KÉREM !!!! ) hogy nekem a táp TÖKÉLETESEN működik,és nem értek ezzel annyit hogy szar, meg használhatatlan.

Emberek !!! Komolyan !!
    Ha szar a táp, meg fos ( mostmár nem érdekell kimondom amit akarok ) nekem miért működik ??

Én megértem hogy szar meg elvisz mindent a melegebb éghajlatra, de ha szar, akkor nekem miért jó még mindíg ?

SŐT !!
    Ma tudtam meg az utcánkban van más is aki HKC-t használ.
    Nem bírtam ki megkérdeztem tőlle van-e baja a táppal.
    Ő is elmondta hogy nincs.
    GTX 275-van neki tökéletesen megy, semmi baja sincs, immáron 2 éve, 6 hónapja, és 14 napja.
    Nem kell ide szakmai hozzászólás, elég ide a tapasztalat.
    Ez pont olyan ,mikor a vedőnő megakarja anyukámnak mondani, hogy hogy neveljük a gyereket, mikor neki EGY SINCS..

Na ez van itt : Megakarod magyarázni nekem hogy szar, mivel neked leégett meg X,Y személynek. Megértem hogy GYÁRTÓILAG SZAR !!!!!!!!! DE nekem miért működik még mindíg ?

Akkor most mivan ???

Magyarázd már el kérlek.
    Ha szar akkor szar.Nem bír el egy hetet sem vagy egy hónapot sem.

Jah majd elfelejtettem: Nem vezetem én itt félre az embereket..Mindenkinek van személyes vélemyéne és eldönti. Nekem ilyenre esett a választásom. Nem bántam meg.
    Akkor más miért tenné ?

Könyörgöm, hagyuk már ezt a témát !!!!!!!!! Nektek szar, nekem NEM !!
    Maradjunk ennyiben urak !! :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W

Aktív témák