- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Megelőztél, pont ezt akartam írni...
Az a frányanVidia12HPWPR. Egy AMD csatival sohasem hevülne túl, vagy égne szét az AMD kártya vagy CPU.
Hol is van az a Twitter post?
--- más ---
Amúgy van egyáltalán bármi értelme a manual OC-nak a 7000-reseken?
Én egyáltalán nem féltem kipróbálni semmit az 5800X-el, de sehogy sem tudtam összehozni manual OC módban jobbat, mint amit a PBO csinál. Tippre amiatt, mert feleslegesen sokat kapcsol ki a CPU a belső feszültség-finomhangolás/stabilizálás cuccaiból, mikor fix feszültség módban megy.
Bár mondjuk jó, ha csak a multi-thread teljesítményt nézem, akkor ki lehet hozni legalább annyit, mint a PBO, talán kicsit többet, de csak single-thread teljesítmény árán. Otthoni felhasználásnál pedig fontos mindkettő, talán fontosabb is a single-thread (olyankor lesz igazán érdekes, hogy ki lehet-e csikarni még 5-10%-ot, mikor szenved 1 mag és pihen a többi, mert ha a többi nem pihen, akkor általában elég is az összteljesítményük). Munkára használva pedig nem annyira divat a tuning (főleg, hogy ezeket a CPU-kat rohadt nehéz kitesztelni, hogy tényleg stabilak-e, és nem mindegy, hogy milyen program fagy ki, mikor mégsem az).
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen egeret válasszak?
- Elemlámpa, zseblámpa
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Hol is van az a Twitter post?