Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
Az event nagyon lassan megy, mert vagy nincs elég csizmám, vagy a pass ticketem fogy el. Folyamatosan játszani meg nincs általában időm, ezért a főkarival nyomom, most kb. olyan 90-100 küldetésnél tartok.
Én is néztem az armor selectiont, remélem addig eljutok május 24-ig.A tartalék karit (Léna) elkezdtem fegyverzetileg újra felépíteni, és azt a fegyvert adni neki, amelyet a játék súgója javasol (mást javasol dungeon-ra, mint pvp-re). Most volt egy weapon selection néhány napja, így rendeltem neki a Janus Face mellé egy másik fegyót dungeon-ra . Ezzel a karival nem tolom az eventet, elég időt visz el a főkarim is.
Bánom, nem bánom, fő a változatosság
Annyi előnye van a Kritikával szemben, hogy a klán tagok jó fejek, mindig hívnak gw-re esténként
, és még chatelni is lehet velük. Ezt a fórumot is ajánlottam nekik, ezt viszont egyelőre nem akarják valahogy
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- Bestbuy játékok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vicces videók
- További aktív témák...
- KÉSZPÉNZ AZONNAL! iPhone felvásárlás - Budapest
- 1TB SEAGATE SSD XBOX SERIES S/X
- Alkalmi áron Acer Nitro 5 Ryzen7 5800H/16GBRAM/512SSD/Geforce RTX3060/144Hz kijelző
- Üzletből,DELL garanciával, Dell XPS 9310 2in1 ultrabook, i7-1165G7/16RAM/512SSD/13,4"FULLHD IPS TOCH
- HP Zbook 15 G4 TÖBB DB! (Core i7-7700HQ / 16GB / 512Gb / Quadro M620 2GB / Win 11) 27% Szla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest