- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Sziltesa08 #5625 üzenetére
Nem én hírdetem ahogy csucsu54 írta
én is onnan vettem amit megjelöltem (Depostore) ,persze ha nem idegenkedsz hogy outletes ,kiállítási darab pld ---de a TV menüjében lekérdezhető hogy eddig mennyit ment bekapcsolva--mennyi üzemórás -- ( amit tőlük vettem 16 napos volt ,az szinte semmi,és hibátlan semmi karc ,de fényképet is küldenek kibontva,de ezekre azért rá kell kérdezni az a biztos
!!!!). És csak azért ajánlom ezt a típust,mert nagyon jó a kép,hang (persze ne oledhez hasonlítva,igaz sose láttam ) az eddigi tévéimhez képest (még a plazmáimhoz képest is) ---Én az 55"-st 180e-ért vettem ---ha ez a 65"os fent lett volna akkor ennyiért (200e) ezt veszem ----és ennyiért nem lesz ilyen kép és hang minőségű 55"-os 7es sorozatú Hisense,nem hogy 65" : https://depostore.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-smart-tv-qled-tv-oled-tv-4k-tv/4k-tv/hisense-65u8qf-uhd-smart-tv-165-cm-quantum-uled-4k-tv.html
-
csucsu54
tag
válasz
Sziltesa08 #5625 üzenetére
Üdv!
Szerintem keresd meg Cartmen forumtársat,az általa hirdetett készülékben nem fogsz csalódni 65U8QF,de ez az én saját véleményem a saját tapasztalatom alapján!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged