Hirdetés
- Raspberry Pi
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Micro Four Thirds
- Gaming notebook topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulupeti
senior tag
LG42LB671, 55 ezer forint, wow. Ilyen tv-m volt több, mint 5 évig, 47 colos verzióban, mielőtt lett a Hisense U8QF, kétségkívül kiváló televízió, de szerintem ennyit már nem ér. Többet nagyon nem is mertem volna elkérni a 47 colosért sem, ezért is maradt meg inkább a családban. 2014-es modell, ami ugye már 7-8 éves, jó televízió, de azért már eljárt felette az idő (pl. menüje manapság már borzasztó lassúnak számít, illetve kétséges, hogy meddig lesz hozzá Youtube, Netflix támogatás), én ennyiért már nem venném meg. Nem hinném, hogy túl nagy előrelépésnek éreznéd a jelenlegihez képest, de ez csak az én véleményem.
-
DonJoee
tag
Szerintem hasonlóan a többiekhez, nem tudok még tartós használattal kapcsolatos tapasztalatról beszámolni, mert mi újakat vettünk. Van, akinek már valamilyen hiba felütötte a fejét, de szerintem a többségnek még mennek a tévék kb. úgy tavaly nyár óta. Nekem november legvége óta.
Szerintem "használt", kis méretű (50" alatt) Hisense-ket outletekben kapsz, ahol többnyire külföldi boltokban kiállított tévéket árulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Synology NAS
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Xbox Ultimate előfizetések
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest