- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
greatchaos
addikt
válasz
Süni 1985 F #39 üzenetére
Radeon X600 256MB VGA+TVO 2,5k
Radeon 9600XT 128MB DDR (128-bit) 4,5k -
Süni 1985 F
senior tag
Sziasztok!
Lehet nem a legmegfelelőbb topicba írok de szeretném megkérdezni,hogy mit ér most használtan ez a 2 kártya a piacon?Radeon X600 256MB VGA+TVO
Radeon 9600XT 128MB DDR (128-bit) -
atomelcon
csendes tag
Üdv mindenki!
A 9550-es mennyivel rosszabb? Vagy az milyen?
-
JetiRulez
őstag
Thx.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
JetiRulez #35 üzenetére
Valószínűleg a memóriákkal van a probléma. És nem, nem fordul elő ATI kártyákkal gyakrabban, inkább úgy helyes a meglátás, hogy új kártyákkal fordul elő gyakrabban, mint a régiekkel. Ennek pedig az oka, hogy a gyártástechnológia korszerűsödik és a magasabb működési frekvenciák kisebb hibalehetőséget hagynak.
Amúgy nekem volt egy sima HIS Excalibur 9600-as 128MB-os és én nagyon meg voltam vele elégedve. 445/490-en stabilan működött képhibák nélkül. Persze az enyém aktív hűtésű volt. -
JetiRulez
őstag
Helló!
Lenne egy nagy probléma. Valamikor tavasszal vett egy ilyen karit (pontosabban 9600 XT 128Mb) a fater kéz alatt fél áron és gyanús is volt ez nekem, méghozzá nem véletlenül. Pénteken tönkrement. Először játék közben kezdett szarozni, akkor egy ilyen hibaüzi jött be [link], aztán mikor másnap bekapcsoltam a gépet, olyat produkált... Szóval bekapcsolom a gépet, végigpörög a bootképernyő, bejön a windóz logo, utána az üdvözlőképernyő...vagyis jönne az üdvözlőképernyő, de helyette így szétesve zizisen [link] jön be félig, majd elsötétedik minden, se előre, se hátra.
Azóta visszaraktam a régi karit és hibátlan a gép. Hálás lennék, ha valaki meg tudná mondani mi baja lehet.
Thx. -
sosperecek18
őstag
Hallo!+
Ha tudtok válaszoljatok már lécci! -
sosperecek18
őstag
És hogy kellesz majd felragasztani a ramokra? van valamilyen módszere ennek?
-
sosperecek18
őstag
És szerintetek milyen bordét vegyek, és az kb mennyibe fog kerülni!
-
rOwLeY
őstag
válasz
sosperecek18 #26 üzenetére
szvsz elég sokat...megéri...
-
sosperecek18
őstag
Lenne egy kérdésem ilyen kártyám van 256mb-os és sajnos 5ns-os ramok vannak rajta
Felhúztam
325/183-rol 479/214-re, igy gyorsult
3dmark 03-ban
defaulton 2477
húzva 3270
A kérdésem, ha veszek rá memo hütőbordát lehetlesz e a momoriakat húzni, mennyit számít ez a memorianél, hogy van rajta borda? -
rOwLeY
őstag
hi havernak olyan gondja van h nem tudja huzni a kariját(his exc. 9600np)!
valami tipp v segítség esetleg?!egy csomó progit próbált már de egyik sem jo, a gép vmi hibát ir ki -
Tartaros
csendes tag
HI!
Csakegy olyan kérdésem lenne, hogy megéri e az excalibur, vagy az abitot vegyem 3-4 ezerrel többért? Én is most szántamrá magam, hogy egy új karit vegyek, döntéshez kéne a segítség, mert eddig egy gf2ti volt ami egy 1.3@1.7 es proci mellett fut, és érdemes e a P2-es procihoz egyáltalán ezt vennem?
Valaki Pls reagáljon, mert sürgőss lenne!
Köszi -
elemes
csendes tag
Ja, tegnap csinaltam egy 3Dmark2001-es tesztet a kartyan. Minden a teszt szerinti alapbeallitas (No AA stb), P4/2.6-os alaplapon valami 8131 pont jott ossze.
-
vjannus
aktív tag
nekem egy 9600Xt turbom vivom van 400/650 -kék ledes cooler-
de én nem tudom kihozni ezt belőle bármivel tesztelem ez akkor is csak 355/570 a max -
elemes
csendes tag
a HIS hompezsen nincs is vivo-s radeon 9600.
csak ''sima'' 9600 meg vivo-s 9200...
http://www.hisdigital.com/html/VGA.htm
szornyu sejtesem van... :-\ -
elemes
csendes tag
válasz
Guillotine #10 üzenetére
Nekem nincs ilyen 3Dmark01-em. Ha lesz, megmerem.
-
elemes
csendes tag
Ne tulozzunk, nem kezikonyv az, csak kezifuzet
Este megnezem.
Megjegyzem, nekem a win2k display settings advanced fagyogat, de ez kifejezetten driver hibanak tunik (peldaul ha az ablak felnyitasa utan rogton a ''monitor'' tab-et valasztom, lefagy, de ha elotte megnezem a 3D tab-et, es csak utana a monitort, akkor nem fagy le.) -
winamp
tag
Nekem alapon Conenct3D 9600, 9500pont 3dmarkban!
-
Guillotine
csendes tag
Hali, az enyém nem vivos, viszont van rajta venti, és samsung ramok vannak rajta, aminelyek 3.8-asok. Tuningot en sem probaltam nagyon, nincs se idom ra, meg nem is latom erdemesnek. Farcry medium-high kozott van beallitva es szepen megy, viszont ha mindent highra allitok akkor mar akadozik picit. 3dmark01 se alapban 7800 pontot ad, nektek?
-
tuctuc
aktív tag
Hello! Elemes sorstárs, látom neked van hozzá kézikönyved, meg tudod mondani, mit lehet a jumperral állítani a kártyán? Nekem egy vivo-s van, és fagy a gpu 3d-ben, még adok 1 esélyt a kártyának, de valszeg ütközik valamivel nálam.
-
nbk
aktív tag
nem, mégsem ilyen a mem, mert azt hiszem 325A van ráirva... de nem biztos, majd otthon megnézem...
-
nbk
aktív tag
ilyen karim van, 9600 nonpro, gyárilag venti nélkül, ugyan ilyen memóriákkal...
az alap 325/200 (400) helyett stabilan 450/230 (460) on megy úgy, hogy egy 8 centic venti oldalról hűti... egyébként semmi extra hűtés... szerintem nem a legjobban húzható memóriák, bár majd azért kipróbálom memhütéssel is...
3d mark2003-ban ez +20% -
elemes
csendes tag
Ja, gondoltam. Nem halok bele, nem biztos, hogy 10-20% sebessegnovekedesert heteken at fogom hangolgatni a megahertzeket meg cserelgetni a GPU-hutest. Nem akarom leszolni a ''moddolokat'', de nekem nem arra kell a kartya: a lenyeg az elfogadhato GPU es a ViVo.
Az ut menten, maga a kartya (ha mar szaktopic):
A memoriachip, most mar jol:
Tartozekok boseggel:
nev szerint:
- svideo hosszabbito kabel (mindket vegen 4 tuskes apa)
- vivo kabel (minidin a kartyara, svideo + kompozit video kimenet, svideo + kompozit videomebenet)
- kompozit (minidin a kartyara, kompozit video RCA)
- DVI - VGA atalakito
lemezek:
- excalibur driver + hydravision
- powerdvd 5.0
- Ulead videostudio 7SE
- 3D album DE 2.03
- arx fatalis (online is jatszhato jatek, www.arxfatalis-online.com)
- games collection ''lite'' (vietcong, railroad pioneer, neighbors from hell, tropico 2, aquanox 2)
alig varom a hetveget -
nemcso
őstag
Hát ez bizony 4ns-os, ezt jezi az utolsó számjegy a 4-es.
Itt a Hynix memória listája : Bővebben: link -
elemes
csendes tag
válasz
Guillotine #1 üzenetére
hali,
az enyemnek meglepoen csendes a ventillatora. mas tapasztalatom egyelore nincs...
ebbol hol latszik, hogy 3.8 ns...?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Guillotine
csendes tag
Sziasztok, akinek ilyen kártyája van, pls írjon pár sort, hogy milyen tapasztalatai vannak a zsugával kapcsolatosan.
Az enyémek: 3.8-as Samsung ramok vannak rajta, ezért elég jól húzható, bár amíg nem lesz Zalmann kártyahűtő szettem, addig nem húzom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Autós topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- További aktív témák...
- Asus TUF RTX 3080 010G
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest