Hirdetés
- iPad topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
-
PROHARDVER!
Tartalomjegyzék:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SunMount3r
Topikgazda
válasz
szrobert #5526 üzenetére
Ha a flash-elés rendben végig ment és ha a 2.0.6-ról 2.0.1-re közvetlen visszatérés amúgy nem okozhat problémát (ezt még senki sem jelezte a Futeko-n sem és nincs is ilyen figyelmeztetés) akkor csak a KODI bolydulhatott meg valahogy. Lehet nálad is frissített magától az ominózus, bug-os 17.5-re?
Nézd meg melyik KODI verzió van fent pontosan. Ha a 17.5, akkor érdemes leszedni és vissza rakni a 17.4-et vagy helyette az (állítólag) javított 17.5.1-et.
És gyorsan kapcsold ki a PlayStore-ban a KODI auto update-et így: Itt csak a két kép a lényeg.
-
SunMount3r
Topikgazda
válasz
szrobert #5468 üzenetére
Elvileg az instrukciók nem változtak, tehát csak simán az alábbi lejátszódnak megfelelő post-ban található első linkben szereplő 2.0.1-es fw-el flash-elsz, aminek ez van a nevében:
MUST_ALREADY_BE_RUNNING_ANDROID_7_TO_INSTALL_THIS_FIRMWARE.zip
De (#5464) ricpet már vissza rakta a 2.0.1-et, esetleg kérdezd meg tőle, minden ok e így...
Szerk.: !!!!!!!!!!! Az előbb csak a Q10 Pro-s fw-hez adtam linket, ha Q5 Pro-d lenne NE AZT TÖLTSD LE!!!! (A fenti linkeket persze közben javítottam, azok már jók...)
(Sorry...)
-
captainnemo
aktív tag
válasz
szrobert #4628 üzenetére
Feltettem én is a 2.0.4-et, de bármit állítgatok a flickering jelen van, ha az imprex be van kapcsolva. Próbálok "imprex nélkül élni", de azt veszem észre nélküle a kép elveszti a dinamikáját, nálam egy amolyan világos fátyol lesz jelen, az egész döglött lesz valahogy. Nem tudom mitől függ, de ha leveszem a szaturációt 0-ra, akkor is dinamikusabb a kép imprexel. Azt gondoltam csak simán világosabb imprex nélkül, és leveszem a fényerőt és kész, de sajnos nem. Szerintem emiatt visszatérek a 2.0.1-re, pedig amúgy a 2.0.4 tetszik, pl. a lejátszón a "tekerés" is jobban működik, a tidal app gond nélkül fut stb.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
szrobert #2505 üzenetére
Annyit azért még elrontottak a nougat-al, hogy ezen ftp progi esetén is csak első indításkor adja fel a beállításokat, utána valamiért a képernyő teteje nem látszik. De ha a beállításokat megjegyezted, akkor működik.
Magának a FTPserver beállításainál a következők kellenek:
user: megadod tetszés szerint
pass: szabadon
port: tetszőlegesen, amit másra nem használsz
default interface: én IPv4-et állítottam be fixre
restrict to default directory: pipa
wako_lock: wakeup on command
Media refresh mode: refresh after transfer
Allowed connections: itt a routered válaszd ki a listából, amire felcsatlakozik a himedia
Default directory: /betallózod a vinyót, vagy amit akarsz
A start with android-ot érdemes bepipálni.Ezt követően már a mac book-on kell ténykedned. Először is a router-en adj fix ip-t a himedia-nak, hogy mac book ftp elérést biztosító programjába meg tudd adni a himedia IP címét:port számot. Én total commandert használok pc-n. IPcím:port, Felhasználónév, jelszó, Passzív mód kész.
-
SunMount3r
Topikgazda
válasz
szrobert #2484 üzenetére
Futeko-n van róla pár post, hogy nem működik rendesen a PFTP, mert csak 1x lehet bekonfigolni és a kezelőfelület se stimmel. Valószínű az Android 7 miatt van, vagy nem.
Én ugyan ezt kérdezném a Total commander és a Poweramp vonatkozásában, hogy működnek e rendesen és a kezelőfelületük is rendesen látszik e, mint azelőtt?!
...
-
SunMount3r
Topikgazda
válasz
szrobert #1663 üzenetére
Fura, mert ha eleve YCbCr-t ad ki a lejátszó, akkor nálam már nem is lehet semmit állítani a HDMI fekete színnel (Normál), ami alapból így kell, hogy legyen (legalábbis Samu TV-n).
(Amúgy nálam nincs szürkeség, mármint a normál jeleneteknél, ott teljesen jó a kép, de az, hogy a fekete túlsúlyos/sötét scene-ek minősége milyen, az megint más téma, de szerintem ezért is a lejátszó inkább a felelős, remélem ezt is javítják, nem én vagyok az egyetlen aki észrevette...)
-
blakey
titán
válasz
szrobert #1663 üzenetére
Auto-ra van állítva nálam is. Nálad valami nem jó, vagy nálam de ha RGB-re váltom a lejátszót akkor látom, hogy a tv átvált, de nem szürke és nem is túl sötét, tehát jól működik az átváltás.. Valami nem jó nálad. Másik bemeneten is próbáltad? Van a lejátszó és a tv között valami közbe iktatva, pl erősítő? Nálam a 4-es portba van csatlakoztatva.
-
blakey
titán
válasz
szrobert #1655 üzenetére
Majd megerősítik akik szintén WD-t használnak, én nem tudom megerősíteni, hogy WD esetén ez a jó beállítás, elég sok médialejátszóm volt ill van és egyiken sem az RGB adta a legszebb képet, a kijelzők kalibráva vannak, stb, tehát RGB nem ad jó képet ha a minőséget veszem alapul.
-
blakey
titán
válasz
szrobert #1653 üzenetére
RGB-t többnyire számítógépek esetében használunk, YCbCr az ajánlott, 4:2:2 vagy 4:4:4.
Gondolom a feketeszint is teljes-re van állítva vagy valami hasonlóra ami az RGB-hez igazítja a HDMi feketeszintjét ráadásul feltételezem, hogy a képbeállítások is az RGB-hez igazódnak így soha nem lesz jó az YCbCr kimenetes lejátszó, első körben tedd a Himediát RGB-re és nézd meg, hogy úgy mit tapasztalsz, utána érdemes a médialejátszók, Blu-ray lejátszók kimenetére vonatkozó színtérrel kapcsolatos beállításokról olvasgatni. -
blakey
titán
válasz
szrobert #1647 üzenetére
Ha már váltáskor ilyen akkor a TV HDMI fekeszintje kötül kéne nézelődni, lehet, hogy RGB-re van állítva amivel a WD-t használod és ahhoz van beállítva a másik bemenet is viszont itt YCbCr-rel dolgozna a lejátszó. Cseréld meg a bemeneteket, úgy is ellenőrízd, a színtérrel lesz a gond. WD mire van állítva? RGB, YCbCr, Full RGB, stb?
-
blakey
titán
válasz
szrobert #1642 üzenetére
Ha van kedved kisérletezgetni akkor nézd meg még 1X az 1.0.3-as firmwarrel éesetleg Kodival, SPMC-vel vagy bármilyen másik lejátszóval, hogy úgy milyen a kép. Imprex beállításaihoz hozzá nyúltál? Én már megnéztem egy-két filmet, hozzányúltam az Imprexhez, megnéztem a tv beállítasit, mindent úgy használok ahogy kell és nem tapasztalok szürkeséget. Este megint megnézem, de nagyon jónak találom a képminőséget.
-
emre33
addikt
-
SunMount3r
Topikgazda
-
blakey
titán
válasz
szrobert #1035 üzenetére
ycbcr 4:4:4 10 bit és a HBR auto.
Előző lejátszó sem indult tökéletesen, ráadásul más android alapokon futott, nem kell hasonlítgatni, mert akkor én is jöhetnék, hogy bezzeg a Dune-n minden ment, stb. Ez ilyen, ha nem felel meg akkor várunk vagy eladjuk.
dune Solon még nem aktív az android, vajon miért? -
blakey
titán
válasz
szrobert #1032 üzenetére
Mac-ről nem tudod telepíteni, sajnso a fejlesztől pc-ben gondolkodnak.
Képminőség javulást lehet tapasztalni, de minimális, sőt nem biztos, hogy javulás, egyéni beállításokkal használom a képjavítót, dinamikus kontraszt alapból kilövöm, élesség is 10-esen van.(#1033) Joshi
Elev úgy kellett volna kijönnie.
Ha nem tévedek akkor az android alapból nem támogatja a 24p-t, ezt nem olyan egyszerű felülbirálni és ezt kell megoldaniuk. -
-
blakey
titán
1.0.1-es firmwarerel nagyon gáz volt a beépített lejátszóval, de az 1.0.3-assal jelentősen javult, tegnap 2 filmet néztem és hibátlan volt a felirat, egyikbe belenéztem, ott kalapos ő, ű volt, ettől eltekíntve hibátlanul ment. Kodival nincs ilyen gond. Használj valami normális File managert és menni fog a másolás.
-
csabi63
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 4
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ukrajnai háború
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest