Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Tartalomjegyzék:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi63
senior tag
Valaki néz Eurosport Player-t Himedia Q10 Pro-n? Nem indul el nekem. A Play Store azt írja, hogy előfordulhat, hogy erre a készülékre nincs optimalizálva. (bár azt írja az HBO GO-ra is, de az megy)
-
csabi63
senior tag
válasz
SunMount3r #7454 üzenetére
2.1.0. fw-vel már az MX Player Pro is kihagy sorokat (internal ass).
-
csabi63
senior tag
válasz
hjtz4t3wrseg #7149 üzenetére
Megjeleníti, de Subtitle Edit, vagy egyéb programmal két mp. alatt lehet srt-t csinálni belőle. Akár.
-
csabi63
senior tag
válasz
tomriddle74 #7120 üzenetére
Azt mondtam, válaszokat fogsz kapni, de azt nem, hogy tőlem.
Nem használok Kodit, nem játszok le semmit hálózatról, az 5.1 pedig nem érint, mert egy 2.0-ás JBL Soundbar van rákötve optikán. Az enyém pedig Q10 Pro, bár sok különbség nincs a kettő között.
Most pedig jól kib@sztam magammal, mert fullos telepítéssel tettem fel az új fw-t, pedig nem kellett volna. Kezdhetem újra beállítani az IPTV-met, és telepíthetek újra 20+ app-ot. Regisztrációk, VPN is mehet vissza, fake tartózkodási helyek, csináltam magamnak pár órás melót.
-
csabi63
senior tag
válasz
tomriddle74 #7115 üzenetére
Jó helyen vagy itt is, szedd össze a gondolataidat, kapsz válaszokat.
-
csabi63
senior tag
válasz
tomriddle74 #7112 üzenetére
Nincs hozzá más, csak egy quick start guide. Ha nem tévedek.
-
csabi63
senior tag
válasz
martinkeet #7065 üzenetére
Törölheted, de úgyis visszarakja következő indításnál. Mint a "LOST.DIR" és társait, ha Win-hez csatlakoztatod.
-
csabi63
senior tag
Beléptem én is az UHD korszakba, túl vagyok a Planet Earth II remekművön. Bár láttam 1080p-ben, de ez valami káprázatos. A Dunkirk most jön le, holnap megnézem, meg ezt is.
-
csabi63
senior tag
-
-
csabi63
senior tag
Szerintem a seprű dolgozik rendesen, bezár mindent.
A fura, hogy van a sávon egy négyzet alakú ikon, ami söprés után is előhoz minden korábban megnyitott app-ot. Mintha futónak jelölné azt is, ami hetek óta nem volt megnyitva. Ami nyilván lehetetlen, hiszen közben 50x ki volt kapcsolva a box. Teljesen értelmetlen. Ránézek a sávon a kész átverésre, szerinte megy a háttérben a Youtube app. Talán 3 hete nyitottam meg, mégis hogy a bánatba futhatna? 20 kikapcsolás után?Másik, hogyha leteszem mondjuk a sorozatomat háttérbe (MX Player), klikkre folytatja ahol abbahagyta. Seprű után nem, újraindul az MX Player főmenüvel rendesen. Szóval a seprű igenis bezárta, hiába mutatja futónak a sávon az a hülyeség.
Remélem érthető voltam.
-
-
csabi63
senior tag
válasz
SunMount3r #6157 üzenetére
Légegérrel megy. Leviszem a kurzort a képernyő aljára, ráfogok, és felhúzom. Vissza ugyanaz.
-
csabi63
senior tag
-
csabi63
senior tag
válasz
trophylaci #5586 üzenetére
Ahol régebbi raktárkészletből árulják, az lehet 5-ös droid. De ugyanaz a készülék, és frissíteni lehet 7-re.
-
csabi63
senior tag
válasz
captainnemo #5409 üzenetére
Van. Rátoltam a 2.04-re a 2.05-öt, no problem.
Ezt is így oldanám meg, de kihagyom. Semmit nem hozott, ami érint engem. A készülék rendben működik, nem b@sztatom. -
csabi63
senior tag
Elkezdett kerregni a venti a Q10 Pro-ban. Csavarokkal próbáltam játszani, de nem segített. Iktassam ki, vagy a HDD-nek mindenképp kell a hűtés?
-
csabi63
senior tag
Köszi.
Már a frász jött rám, mert nem vagyok valami jó passzban. Múlt héten taccsra tettem a tévémben a CI+ kártya modul fogadóját, tegnapelőtt meg a külső HDD helyett leformáztam sikerrel a PC-n a "D" meghajtót. 680GB adat ment a levesbe. Utóbbit nem bántam. Ami fontos úgyis el van mentve máshol, és végre megszabadultam 600GB sorozattól. Sose néztem volna újra őket, de nem volt szívem törölni. Problem solved.
-
csabi63
senior tag
Urak, problémám van.
Vettem egy HDD-t a Q10 Pro-ba, de nem bírok vele. Beteszem, a tárhelynél megjelenik mint USB-meghajtó. Formázzam le, leformázom belső tárhelyként. Végeredmény: nem támogatott. Leformázom hordozható tárolóként, eredmény: sérült.
Nem látja sem a gyári fájlkezelő, sem a Total Commander. Utóbbiban egyszer felbukkant, permission denial címszóval.
Erről van szó. Kifogtam egy selejtet vajon? Az elődje is egy Caviar Bue, csak 500-as, 7 éves, és olyan hangokat ad mint egy betonkeverő. Nem merek már rátenni semmit.
-
csabi63
senior tag
válasz
magicbox #5091 üzenetére
Én tegnap este lesz ami lesz, rátoltam a 2.04-re. Nem találtam fogpiszkálót.
Az első ami feltűnt, hogy 1 év megfeszített munka után újra lecserélhető a gyári launcher. Most pont olyan, mint mielőtt elbarmolták. Azonnal rám kérdezett bekapcsolás után, hogy melyiket szeretném alapértelmezettnek.
Egyébként meg nem kutattam hibák és anomáliák után. Megnéztem a Planet Earth II-ből az első 3 részt 4K-ban. Penge még FHD tévén is. (Imprex on, gyári beállításokkal. Villogás zéró.)
Feldobtam a BD menühöz való béta patch-ot, hát bizony béta. Egyik filmnél működik, másiknál nem. De biztos jó lesz.
Még azért résen leszek, ha valami nem kerek, felrakom a rendes módszerrel újra a 2.05-öt.
-
csabi63
senior tag
válasz
captainnemo #5055 üzenetére
Nem hát. És ha problémával fordulsz hozzájuk, első kérdésük, hogy a "fogpiszkálós" módszerrel lett-e felrakva az új verzió. Tehát minden jel arra mutat, hogy a sima frissítés kerülendő.
Az OTA talán pont ezért csak dísz. Működik ugyan, de a kiadása után fél évvel teszik elérhetővé a verziót. Ami arra már nem aktuális, mert közben kijött egy másik. Ha nem több. Én egy ideig leragadtam 1.07-nél, közben kijött 1.08, 1.09, de az OTA még mindig aktuálisnak jelezte az 1.07-et.
-
csabi63
senior tag
válasz
captainnemo #5053 üzenetére
Nekik így praktikus. A frissítés is opció, csak ugye nem ajánlják. Kevesebb a hibalehetőség, kevesebb a reklamáló, ha le van gyalulva az előző verzió. Az nem érdekli őket, hogy a tulaj 3 havonta kezdhet újra regisztrálgatni, és belakni a rendszert.
-
csabi63
senior tag
Lejátszással kapcsolatos gondom nekem sincs. Akkor is jó volt mikor kivettem a dobozából, és most is. Néhány apróság nem tetszik, de az az android rendszerrel kapcsolatos. Újkorában egy szinte érintetlen droid volt, most pedig korlátoznak dolgokat. Főképp a default launcher mozdíthatatlansága szúrja a szememet. De annyira nem zavar az sem, hogy valamiféle workaround megoldásba kezdjek. Örömmel seggbe rugdosnám az elkövetőt, de az inger el szokott múlni, ahogy elindítom a sorozatom.
-
csabi63
senior tag
válasz
SunMount3r #5011 üzenetére
Ezen problémák egy része nem is létezett, mikor vettem a Q10 Pro-t. Ellátják magukat munkával rendesen. Annyira, hogy a javítási lista nem lett rövidebb másfél év óta. Sőt.
-
csabi63
senior tag
válasz
SunMount3r #4956 üzenetére
Sajnos fogalmam sincs miről beszélsz.
Viszont MX Player-ben kijavították a beletekerés, előre/hátra ugratás bugot. Elég bosszantó volt, hogy 10 mp. helyett 5 percet ugrott, ha épp olyan heppje volt. -
csabi63
senior tag
Nincs ezeknek a Hertzeknek, fps-eknek fóruma? Azt hittem történt valami, de csak másfél oldal off.
-
csabi63
senior tag
válasz
SunMount3r #4863 üzenetére
Én a háttérfényes, mikrofon nélkülit vettem, az volt 12.02 USD. Hamisítvány? Tudja a fene, de nem is érdekel. Pofára ugyanazt árulja a jenki és a brit Amazon, 12 font, illetve 14 dollárért, és az Ali is 12 dollárért. A szülőanyja sem tudja megmondani, hogy melyik eredeti. A gyártói oldalon 28 USD, de átirányít az Amazonra, ahol a fele. Legyek okos. Az voltam, megvettem ahol a legolcsóbb. Működik? Igen. Keziccsókolom.
-
csabi63
senior tag
válasz
SunMount3r #4859 üzenetére
Vettem egyet pár hónapja. Azóta a drága MELE F10 Deluxe a fiókban hever, mert ezt jobban szeretem. Hibátlan, a háttérfény meg hasznos este. Azt is bírom, hogy mindig az a felület világít, ami felül van.
A 19.99£ viszont rablás. Aliról vettem, 12.02$ volt. Ez az.
-
csabi63
senior tag
válasz
SunMount3r #4702 üzenetére
Állítólag? Hát nálam nem megy semmivel. De még PC-n is fejtörést okozott megszólaltatnom.
-
csabi63
senior tag
Én is megsasoltam, szolidaritásból. Ez a probléma ugyanis engem még nem ért utol, és hál' isten ez a sorozatrész se villog semmit. Vagy mindig jókor pislogok. (A release egy 1080p webrip, 5,7GB, 4 nyelvű felirattal. +1 süket jenkiknek.)
A Q10 Pro mellé rendelt tévém egy FHD Philips LED, jövő hónapban lesz az 5. születésnapja. (Londoni olimpia előtt vettem, terv szerint a tokiói előtt nyugdíjazom.) Ha a kevésbé muzeális, de szintén FHD Samu monitoron nézem, zűr ott sincs.
Ja! FW 2.04, Imprex on, gyári beállításon. Próbáltam ezt-azt korábban, de aki a gyárban belőtte, ugyanolyan szeme lehet mint nekem. Nyilván az enyém nem ferde, hanem úgy egyébként. Szóval jó a gyári nekem.
-
csabi63
senior tag
Megvan a hunyó. Az "M Launcher" pakolta fel a Wallpapers mappát. Töröltem, azonnal köddé vált a Wallpapers is. Visszaraktam a launcher-t, újra ott vigyorog.
A QuickPic pedig csak némi pluszt ad, mert az mindent lát. De tényleg. A BD lemezen lévő poszterképeket, meg a warezolt mkv-ba rejtett pikcsőröket is kilistázza. De azt már töröltem, nincs rá szükségem.
Hátteret pedig én Drive-ból rakok ki. A felhőben lévő képeim is megjelennek a Wallpapers-ben.
-
csabi63
senior tag
válasz
headhunter #4325 üzenetére
Nincs kép nálam. De mi a bánat ez? Mint egy 10bit HEVC, de mégse.
-
csabi63
senior tag
válasz
mimic1979 #4262 üzenetére
Vagy felraksz egy másik launchert.
-
csabi63
senior tag
válasz
magicbox #4208 üzenetére
Aki ezt a lejátszót nem tudja "kezelni, beállítani", az nem boldogul egy telefonnal, okostévével sem. Az nem átlag felhasználó, más jelzővel illetném. Amit nem teszek meg..
Ha pedig valakinek sem tudása, sem affinitása a mókoláshoz, mellé akkor sem nyúlt ezzel a készülékkel. Működik out of the box, egy mezei 1080p-vel szép képet, és jó hangot kap. Gond nélkül viszi a 2160p-t, és ha MX Player-t használ, nem találkozik felirat problémával sem.
Nyilván vannak nyűgjei, nem akarom fényezni, de mutasson valaki olyan készüléket, gyártót, amelyiknél minden klappol. Több mint egy éves az enyém, itt vagyok a topik nyitásának napjától, és minden hsz-t elolvasok. Látom és (néha) tapasztalom a problémákat, de nem bántam meg, hogy megvettem.
-
csabi63
senior tag
Csekkoltam, 2.01-en vagyok.
MX Player Pro (szokás szerint) nem szarozik, rendesen mutat minden sort.
Himedia Player-en a 4 és a 8 felvillan, 12 és 16 nem jelenik meg, 20 szintén csak egy pillanatig látszik.
Kodival hasonló szimptómákat mutat. 4, 8, 12, 20 felvillan, 16 nem látható.
-----
Egyébként pedig a 17.1-es Kodi másik droidos lejátszón (MXIII-G) nem hibázott ezzel a teszt felirattal. Így aztán csináltam egy próbát. Töröltem az előtelepített Kodit, és felraktam újra a Play Store-ból. Egyből minden sor megjelent rendesen.
-
csabi63
senior tag
Nem kötelező használni, de akkor miért nem lehet törölni? Főleg egy ingyenes app-ot. Wrapper dettó. Olyanok mint egy rendszeralkalmazás, érinthetetlenek.
Valami oknál fogva ezeknek muszáj ott lenni. Talán nagyobbat üt a reklámszöveg az előtelepített Kodi miatt, nem tudom. De a 2-3. update óta nem törölhető a f@szbúk, Skype, Miracast, Netflix sem. Ott viszont el tudom képzelni, hogy néhány centet zsebel a Himedia minden eladott box után.Következő update zip-ből kiszedem ezeket, megnézem mi lesz.
-
csabi63
senior tag
válasz
Mulholland #3529 üzenetére
A H10 nem új, alig néhány héttel a Q5 Pro/Q10 Pro után dobták ki. (A német cikk tavaly szeptemberi.) Nincs köztudatban, mert a birodalomban sem kapható. Csak a Hongkongi részen, ottani dollárban.
Eddig legalábbis így volt, de a H10 az ominózus téli videó óta sem tűnt fel sem az Alinál, sem másol. A Himedia pedig több lejátszójából gyárt Hongkong Edition-t. Ez ha direkt oda készült, sosem fog Európába kerülni. Még Kínába se.
Az ára egyébként 2150 HKD (~80000 HUF).
-
csabi63
senior tag
válasz
SunMount3r #3435 üzenetére
Jaja, XBOX kontrollert nem ismeri fel. Viszont a Logitech Rumblepad 2 jó hozzá. A vezetékes, és a drót nélküli is.
(#3434) He-Nike
Real Racing 3 gond nélkül megy. -
csabi63
senior tag
válasz
He-Nike #3425 üzenetére
Untouched BD ISO a legritkább esetben defektes. Én leszedek minden BD 3D-t amibe belebotlok, de nem is emlékszem, hogy valamelyikkel gondom lett volna. Csak ezen a héten néztem hármat: X_Men Apocalypse 3D BD50, IMAX Arabia 3D BD25, The Jungle book 3D BD50, gond egy szál se. Múlt héten néztem a Wolf Totem 3D-t, az is hibátlan volt. De egyik sem magyar release, és nem is remux, hanem untouched BD volt.
-
csabi63
senior tag
válasz
kiki0828 #3274 üzenetére
Nálam jól játssza le a beltérivel rögzített műsorokat. Csináltam 3 tesztfelvételt, próbáld ki esetleg. (érintetlen ts)
1
2
3
AC3 hanggal szintén nincs problémám, sosem volt. Legalábbis szól, mert nem vagyok sem hangmérnök, sem audiofil.
(Q10 Pro - 7-es droid, 2.0.1. fw.)Az egyikről itt a médiainfó: [link]
-
csabi63
senior tag
Csináltam egy tesztet ezzel. Átírtam két sort, hogy átfedésben legyen, hátrébb néhány sor között pedig csak néhány ezred mp. szünet van.
A Kodinak magas, nem jeleníti meg azt sem, ahol rövid a szünet. Pláne az átfedésben lévőket. A Himedia Player sem. Az MX Player Pro viszont egy sort sem hagy ki, mindet kiírja.
Talán ezért nem találkoztam ezzel a problémával, mert 99%-ban az MX-et használom. A belső lejátszót csak Blu-ray-hez, a Kodi-t meg egyáltalán nem. -
csabi63
senior tag
-
csabi63
senior tag
válasz
aelfwine #3112 üzenetére
Ügyes.
MX-ről jut eszembe. 2.0.1 fw-nél valamiért nem jelenik meg néhány alkalmazás ikonja a My Apps menüben. Ilyen konkrétan az MX Player Pro is. Így mégis hogy a bánatba indítsam el? (Túl azon, hogy fájlkezelőben hozzárendelem a videóhoz.) De magát az app-ot nem tudom elindítani, mert nyoma sincs. A gyárilag telepített Wi-fi Analyzer is ilyen. Ott a lejátszón, benne van a Settings - Alkalmazásokban, de hogyan lehet elindítani?
Persze egy akármilyen Launcher megoldaná a problémámat, de ott megint valami zűr van. A 2.0.0. fw-vel feldobtam egyet, beállítottam defaultnak, és el volt intézve. De most nem enged a lejátszó default-nak állítani Launchert. Vagy csak meghülyültem az előző fw óta...
-
csabi63
senior tag
Nagy a forgalom itt is. Panelban mást nem is nagyon várhatok. De igazából nem zavar, fájlokat úgysem mozgatok wifi-n. Az egyetlen amiben akadályoz, az a stream. Eurosport Player addig használható, amíg VPN trükköt nem alkalmazok. Márpedig muszáj, mert most is angol Eurosport HD-n nézem az Afrika kupát.
-
csabi63
senior tag
válasz
sebgutkopf #3081 üzenetére
Nálam a wifi ugyanolyan mint volt. A negyedét hozza download speed-ben, mint a fél méterrel odébb lévő tablet. Pedig az antennája áll mint a f@sz.
A másik. Megőrjít, hogy nem tudok semmilyen launcher-t default-nak beállítani. Már amelyik elindul egyáltalán, és nem fagyasztja le a lejátszót. A telefonra felraktam már 50-et is, ezen meg 10-ből 8-nak baja van. Nem létkérdés, de utálom a kezdőképernyőt.
-
csabi63
senior tag
Futeko is közzétette az új fw-t.
-
csabi63
senior tag
Hogy ne reagálna gombnyomásra, az nekem is új. Egyszer sem tapasztaltam hasonlót. (fw: 2.0.0.)
Amit viszont észrevettem, az a gyenge wi-fi kezelés. Kíváncsi leszek, valóban javítottak-e rajta a 2.0.1-ben. Jelenleg a telefonom ezt hozza, és a tablet is szinte ugyanezt az értéket mutatja. A Q10 Pro-n pedig a download nagy ritkán éri el a 20-at, most éppen ennyi. Mérhetem bármikor, ez a különbség mindig megvan.
-
csabi63
senior tag
válasz
SunMount3r #2999 üzenetére
Hibátlan felirat hibátlan a lejátszón is. Én minden egyes darabot átnézek Subtitle Edit-ben, rosszat nem engedek fel a lejátszóra. Probléma nulla. Alkalmanként munkát igényel, de valamit valamiért.
-
csabi63
senior tag
Működik az HBO GO. (Q10 Pro, Android 7)
(#2992) SunMount3r Talán mehetne az összefoglalóba.
Tapasztalatom nincs. Nem érdekel az HBO GO, korábban is csak azért telepítettem, mert valaki kérdezte. Most újra feldobtam, reg. nélkül is elérhető műsorokba belenéztem, normálisan ment az összes. -
csabi63
senior tag
válasz
LógaGéza #2988 üzenetére
Instabil. Alkalmanként bejön a BD menü, de sokkal gyakrabban lefagyasztja a lejátszót. Olyankor csak áramtalanítással lehet újra működésre bírni. Még az sem kell, hogy elindítsam a BD-t. Elég az appot. Bejön a VidOn kezdőképernyője, aztán mehetek is a konnektorhoz.
Talán az Egreat-en jó, de itt gubancokat okoz. Töröltem.
-
csabi63
senior tag
válasz
SunMount3r #2969 üzenetére
-
csabi63
senior tag
válasz
SunMount3r #2949 üzenetére
Himedia Vietnam szerint Blu-ray ISO full menü coming soon...
-
csabi63
senior tag
válasz
SunMount3r #2911 üzenetére
A wifit kifelejtetted, mert a HDP-R1-ben nincs. Ezen kívül 2009-es, muzeális darab, az utolsó fw is közel 5 éves már. Újkorában sem volt a csúcs, el nem tudom képzelni, hogy a Q5 Pro bármilyen szempontból ne verné kenterbe.
-
csabi63
senior tag
Ez a Pana biztos nagyon jó, de nálam 100%-ban kimerítené a luxus fogalmát.
A Q10 Pro abszolút elég nekem.
Apropó. A napokban leszedtem néhány Untouched BD-t. Az Arábiai Lawrence az eredeti 1962-es, Omar Sharif féle verzió. 70 mm-es filmre rögzítették anno, abból aztán 4K és 5K-ban is digitalizálták. Ez a dupla lemezes FHD kiadás, de valami gyönyörű így is. Kapható az UHD változata is. Itt-ott le is tölthető, csak éppen h265 kódolással is 100GB.
A filmet hagyjuk. Klasszikus nem vitás, de kell némi önuralom a végignézéséhez. 3h47m hosszú, a zene meg akkoriban biztos menő volt, de ma már inkább idegesítő. -
csabi63
senior tag
Hogyan lehet eltüntetni az alul lévő droidos kezelősávot? Még a film közben is látszik.
-
csabi63
senior tag
-
csabi63
senior tag
válasz
galbi1972 #2523 üzenetére
A Himedia.hu a futeko-t kopírozza. Nincs ott semmi, ami az angoloknál ne lenne fent korábban. Én regisztrálva vagyok, de hónapok óta oda sem szagoltam. Itt előbb jutok infóhoz, kapok választ, mint a Himedia.hu oldalán. Q10 Pro témában nincs 20 hsz. fél év alatt, több témához egy sincs. Itt ahhoz képest zajlik az élet.
-
csabi63
senior tag
válasz
galbi1972 #2515 üzenetére
Futeko-nál vettem én is. Regisztrálni a készülék alján lévő sorozatszámmal tudtam. Pontosabban egy arról készült fotóval.
Hogy most is lehet-e, azt nem tudom. Akkor úgy tűnt mintha kiváltság lenne bekerülni reg. kártya hiányában. Azt a Futeko nyilván nem ad, mert nem magyar forgalmazó. -
csabi63
senior tag
Fura nekem a Total Commander is. Bele kell másznom a gyökérbe, hogy elérjem a külső + belső HDD-t. De kiraktam az asztalra a könyvtárakat, nem b@szik ki velem. Kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CPU léghűtés kibeszélő
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Robotporszívók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest