-
PROHARDVER!
Tartalomjegyzék:
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
Topikgazda
válasz
kosinalajos #10590 üzenetére
Hát vagy vársz még itt rá véleményt valameddig, vagy akkor ott van a 14 nap.
A NAS-os ötlet gyak. ugyan az, amit én a PC-ről írtam, abban az esetben gyak. a PC lenne a "NAS". A dedikált NAS viszont sok szempontból jobb ötlet, mert az egy külön céleszköz erre és nem kell egy full PC-nek folyton mennie hozzá, ha el akarod érni. Szintúgy SAMBA és NFS megosztásokat lehet a NAS-on is csinálni és hálózatról onnan elérni a file-okat a Q10 Pro-val. Ilyen megoldások esetén mindegy, hogy hány TB-os a HDD, csak a NAS-nak, vagy a PC-nek kell tudni kezelnie.
Ilyen megoldással a 4K-val sincs semmi baja a lejátszónak, de ehhez viszonylag stabil és gyors belső hálózat kell (mint minden más lejátszó esetén). Én 4K esetén inkább már a vezetékes hálózati összeköttetést javasolnám. Nem tudom milyen router-ed van, de, ha gyenge a Wi-Fi nálatok, akkor inkább a kábel (a NAS és a Box esetén is). Persze megfelelő körülmények között és egy erős router-el lehet menne Wi-Fi-vel is, de erre biztosat sose lehet mondani, annyi sok tényezője van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest