Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- AMD FX
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Tartalomjegyzék:
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
Topikgazda
A 2.0.6-os a legutóbbi, amiben még nem volt jelen a hiba.
Csináltam most egy felirat tesztelős pack-ot: [link]
Ezzel az összes eddig előfordult felirat hibát lehet tesztelni, külső és belső .srt-vel és .ass-el (ez utóbbi valójában .sup PGS, de ez most mind 1).
A tesztek sorban:
1. Sorkihagyós: Minden felirat megjelenik e rendesen, akkor is ha elég közel vannak időzítve egymáshoz.
(Ehhez kezo0 felirat tesztjét használtam fel).2. Felirat-sor "ottmaradós" és betűtípus teszt: ezzel először is azt lehet tesztelni, hogy rendesen eltűnnek e a feliratok az "idejük lejárta után", vagy ott maradnak a következő feliratig. Illetve a második rész a dőlt betűs és a csupa nagybetűs sorokat teszteli.
3. A "sor lelógós" teszt: volt olyan hiba is (még régebben), hogy a j y g p "száras" betűknél az egész alatta lévő sort lejjebb tolta egy kicsit, annál mint az e nélküli sorok esetén normálisan volt. A feliratok itt úgy váltják egymást, hogy észlelhető legyen a "lecsúszás"...
A tesztek egymás után jönnek. Aki tudja és van türelme az az összes felirattal tehát a külső és a belső .srt ill, PGS (.ass) feliratokkal is tolja végig a tesztet. Ehhez persze a felirat kiválasztása után mindig vissza kell pörgetni a videót az elejére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Doom: The Dark Ages teszt
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Formula-1
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- EAFC 25
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest