- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
- HTPC (házimozi PC) topik
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Tartalomjegyzék:
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Warlordkill #6097 üzenetére
Valószínű, hogy már szinte mindenki csak FULL HD-s mkv-kat néz, de azért előfordulhat, hogy egy két régi filmet is szeretne megnézni az ember és akkor elég idegesítő, hogy pont azt nem tudod megnézni...
Pl van egy régi nyaralós videód amit meg szeretnél nézni és pont sd formátumban van... a nagy belső HDD-én, nah akkor meg vagy lőve... meg 5-8 éves régi telefonok is megbirkóznak ezekkel a formátumokkal akkor egy média lejátszónak simán tudnia kellene!
Az a lényeg, hogy ez a firmware frissítés kimarad az biztos, majd talán a 2.0.8 ha lesz értelme feltenni!Továbbá a frissítésnek pont az lenne a célja, hogy hibákat javítsanak és ne újakat csináljanak!!
-
B.F.G.
senior tag
válasz
SunMount3r #6096 üzenetére
Sebaj, majd adnak ki hozzá peccset!
-
captainnemo
aktív tag
válasz
Warlordkill #6097 üzenetére
Azért ez egy rendkívül komoly hiba.
-
Warlordkill
csendes tag
Ez legyen a frissítés legnagyobb hibája
-
SunMount3r
Topikgazda
Beírom, mielőtt valaki esetleg frissítene 2.0.7-re és érinti: többen is jelezték a Futeko-n, hogy az SD, avi/Xvid videókat nem játssza le a gyári lejátszó. Úgy tűnik hát, hogy most sem maradt el szokásos firmware "bugosítás" a HiMedia részéről...
-
Széna Tom
csendes tag
válasz
SunMount3r #6090 üzenetére
Igen, próbálkoztam ezzel is, ki és bekapcsolni, most ki van kapcsolva.
Gyanakodtam a kodira is, de a saját lejátszójánál is ezt csinálja. Elindítom a filmet kb. 2-3 másodperc múlva lesz kép, addig jelet keres, amikor kilépek, akkor szintén. Nem tudom mit kéne beállítanom. -
Joshi
titán
válasz
noblem1983 #6092 üzenetére
Ha visszaolvasol találsz beszámolót a Q30-ról, nekem úgy rémlik hogy hasonló képességű mint a Q5 Pro.
-
Joshi
titán
válasz
noblem1983 #6088 üzenetére
Leírtam a lényeget, az USB nem tápellátónak lett kitalálva. Nyilván igyekeznek a gyártók megfelelni a körülményeknek, de a legjobb megoldás egy külső táp.
-
Széna Tom
csendes tag
Srácok, felraktam az új FW-t és nem tudom mit nem állítok be jól, de picit idegesítő, hogy a film végén ha kilépek, akkor elveszíti a jelet az erősítő, fekete a képernyő, majd kb. 2 másodperc múlva magához tér és újra a kodi filmlistája fogad.
(17.6-os Kodi wrapperral, hdmi egy onkyo-ba, onnan hdmi a tv-be.)
Egyébként ezeken a beállításokon se megyek el. Visszaolvastam itt a fórumon külön rákeresve a "HDMI auto adaptation" és társaira, de nem jutottam előrébb. (HDCP. Switch...stb.) Működik a cucc így is, csak a lyuk az oldalamon a kíváncsiságtól...
Volt itt szó arról is, hogy átvált RGB444 8Bit-re. Nekem is ez van most és nem tudom (illetve nem engedi) módosítani YCbCr44 8Bit-re, amit az összefoglalóban ajánlottatok. Pontosabban egy kis trükkre rájöttem. Ha a TV HDR Mode-ot autoról átrakom HDR10-re, de ok helyett mégsét nyomok, akkor magától átáll YCbCr44 8Bit-re. Ez a következő indításkor újra RGB444 lesz. (De ezt csak úgy érdekesség képpen) -
SunMount3r
Topikgazda
válasz
noblem1983 #6083 üzenetére
Én csak a Q10 Pro-ról tudok nyilatkozni, hogy annak az USB csatija gond nélkül kihajtotta az 1TB-os WD MyPass-omat. Nem feltétlenül kell, hogy külső tápos legyen a winyó és nem hinném, hogy a Q30 tervezésénél ne figyeltek volna erre. De ha mégsem kapna elég kakaót a winyó, akkor egy párezres aktív USB-hubra kötve máris meg van oldva a dolog.
-
Joshi
titán
válasz
noblem1983 #6085 üzenetére
Nem tudom milyen következtetést vontál le a mondandómból, de a lényeg hogy a lejátszó USB csatija tudjon 1A-t. Nagyjából ez a követelmény. Az a legjobb, ha a külső vinyónak van saját tápja, attól lesz stabil.
-
Joshi
titán
válasz
noblem1983 #6083 üzenetére
"Ez megbirkózik egy 2 TB-os WD külső vinyóval?"
Ha van saját tápja a vinyónak, akkor minden lejátszó megbirkózik vele. Általában azokkal a vinyókkal szokott gond lenni, amiknek nincs saját tápjuk és csak 1db usb csatijuk van. Az ilyen vinyók max 1TB-sak, de a te 2TB-os vinyódnak vagy van külső tápja, vagy 2db usb csatija van(Y). -
noblem1983
senior tag
Egy Himedia Q30-at néztem ki 4K-s és HD-s filmek lejátszásához merevlemezről. Ez megbirkózik egy 2 TB-os WD külső vinyóval? A TV-m egy Samsung MU7002-es gondolom előrelépés a lejátszó a beépítetthez képest. Sokat nem akarok költeni médialejátszóra és úgy látom ez jó ár/érték arányú és többnyire jó véleményeket olvastam róla
-
fgo
tag
válasz
SunMount3r #6081 üzenetére
Kösz meg oldódott Auto-ra volt állítva.
-
fgo
tag
Sziasztok!
Ma feltelepítettem a 2.0.7 firmwaret.Sem a Dolby TrueHD sem a DTS-HD hang formátumok nem halhatók ,a sima DD vagy DTS igen de a HD hangok nem.Pont tegnap este néztem egy filmet DTS-HD hanggal akkor semmi gond nem volt.Ma pedig ugyan az a filmen már nem szól,csak némaság. Megnéztem másik lejátszóval is(BD) ott semmi gond tehát nem az erősítőnél van a gond.Valaki tapasztalt hasonlót? Vagy mi lehet a gond?Vagy tegyem vissza a 2.0.6-ost?
-
szaszapi
őstag
válasz
SunMount3r #6078 üzenetére
Általában lite menüt használok, ha a menüben akarok valami extrát, akkor ok, de a Q5-nél például nem kell patch külön felrakásával tökölni. Full menüből csak kilépni tudsz és lite-ban indítani.
-
SunMount3r
Topikgazda
válasz
szaszapi #6064 üzenetére
A Futeko-s admin szerint ugyan úgy nem vált át, mint a korábbi fw-ekben (mondjuk nem hinném, hogy olyan hű de sokat tesztelték volna). De ez is valami amit írtál, hogy már van úgy, hogy átvált. Persze kérdés ez mitől lehet így. Lehet, hogy csak egy glitch okozza ezt is (vagy pedig már van valami, de nem teljesen).
Ilyesformán jobb, ha nincs is ez patch (amíg nem működik a freikiváltás), mert így elég értelmetlen.
Azt kéne még megnézni, hogy a Full Menu-ből lehet e a HiMedia "Lite menu"-t kiválasztani és, hogy onnan indítva a fő videót átvált e rendesen esetleg... Még esetleg így tudom elképzelni.
-
szaszapi
őstag
válasz
captainnemo #6068 üzenetére
Képrontó funkciókat nem használok, nem is használtam felesleges képjavító szarokat amik csak belenyúlnak a képbe. Ha bekapcsolom is nálam sosem volt villogás, de huzamosabb időre sosem kapcsoltam be! Akinek kalibrált a TV-je felesleges ilyen dolgokat bekapcsolni!
-
aelfwine
tag
Futeko egy sima dealer, nincs beleszólása a firmwarebe, vagy bármi forródrótja a HiMediához, még csak teszt firmwaret se kap tőlük (mint mondjuk pár orosz/kínai fórum). Nagy példányszámban, kedvezményes áron vásárol a gyártótól, ezért kap némi plusz infót, meg küldözgethet nekik bugreportot (ami soha nem érdekelte különösebben a HiMediát), és ennyi. És habár ezt többször jelezte már saját fórumán, amikor a userek felelősségre vonták, szerintem nem jól és nem egyértelműen kommunikál sok esetben. Szerintem ki kéne raknia egy fő postban, hogy meddig terjed az ő felelősségi köre, mit tud és mit nem tud megtenni, de ez csak az egyéni véleményem.
-
jeni
félisten
Tipikus eset,hogy addig kedvesek míg ki nem fizetted a cucc árát. Utána dobnak mint egy rongyot!
Mivel alapból működőképes,komolyabb hiba nélkül megy és ezért nem törik magukat egyéb javításokkal.
Az a Futuka amolyan kapcsolat tartó vagy ő is részt vesz a firmware javításokban? Én már egy nagyobb világcégben is csalódtam! Agyon híresztelték,hogy megkapja a frissítéseket a teló de mai nap nem történt semmi,egyszerűen dobták a szemetesbe a dolgot. -
B.F.G.
senior tag
válasz
SunMount3r #6072 üzenetére
Ez nagyon nem fair hozzáállás, hsz törölgetés meg átposztolás, az meg aztán főleg, hogy privát üzeneteket küldözget egy eszközspecifikus fórumban. Ehelyett egyértelmű választ adhatott volna, de mindenképpen diplomatikusabb formában, mert ez kiábrándító hozzáállás. (Főleg, hogy tőlük vásároltad.)
Egyébként meg mind1, hogy kitől vásároltuk az lenne a lényeg, hogy megoldják ezeket az apróságokat.Ezek után nyomják a dumát a firmware frissítés mellé, hogy 48 óra belül... hát nem gondolom, hogy fognak bármilyen problémával is foglalkozni, még ha csak apró elírásokról is legyen itt szó ennyi időn belül
-
SunMount3r
Topikgazda
Nem mentettem el a hsz.-eket, mert azt azért nem hittem, hogy már ezeket is törölni fogja, de úgy tűnik ide jutottunk. Most már csak azért is törölgetni fog, ha A helyett B-t írok, csak azért, mert már kipikkelt a korábbiakért.
Nemrég áthelyezett egy a DVD freki váltással kapcsolatos panaszomat a releváns Topic-ból egy másikba. És 2 hsz.-emet is törölt, az egyikben azt írtam, hogy lehet megint vakáción vannak, mert már 2 napja kint volt az új fw, de ők még semmit sem reagáltak rá a Fórum-on. A másikat pedig azzal kapcsolatban, hogy rá mertem kérdezni, hogy javították e már az új fw-ben az audio csúszás bug-ot, erre ő azt írta teszteljem le én, hogy megjavították e, meg, hogy szerinte ez csak engem érint és csak engem érdekel egyedül. És erre írtam azt, hogy ignoráns módon válaszolt és linkeltem is a hozzászólásokat amit mások is írtak pont ezen hiba kapcsán az ezzel kapcsolatos Topic-ban. És persze ez nem tetszett neki.
Ez a tipikus "csak azért is megmutatom ki itt a góré" stílusú hozzáállás + ugye mind ezek nem vetnek túl jó fény a support-ra sem és az üzletre sem, ha mások is elolvasnák őket. PM-et is kaptam tőle, hogy "fogjam vissza magam", meg egyéb lenézős, megrendszabályozós fenyegetéssel (mintha valami dedós 10 éves spammer hülye gyerek lennék), hogy ha nekem nem tetszik ahogyan ő ott csinálja a dolgokat, akkor le lehet pattannom onnan, meg, hogy ezek után ami neki nem tetszik azt úgy is törölni fogja.Megjegyzés (a hab a tortán): persze én a Q10 Pro-mat meg épp tőlük vettem. No comment.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
SunMount3r #6058 üzenetére
Megvan az a hsz amit törölt? Ide közzé teszed? Angolul is jó, kíváncsi vagyok, hogy mi az ami nem tetszett nekik... meg innen legalább nem tudja törölni!
-
Gtaati
őstag
válasz
SunMount3r #6069 üzenetére
És azt a bejegyzést még nem törölte a futeko adminja?
-
SunMount3r
Topikgazda
válasz
mimic1979 #6067 üzenetére
Illetve még alternatíva lehet a Iweipoo Gt01 (én ilyet fogok majd hozzá rendelni), bár ezzel itt kevesebb a tapasztalat, de mindegyik gombja IR programozható és világítanak is.
A rendszer sebességét semmiben nem befolyásolja a HDD, mert oda nem telepít semmilyen applikációt vagy rendszer adatot. Ott csak azokat a file-okat fogod tárolni, amiket külön leszedsz (pl. torrent-tel), vagy oda másolsz. A torrent és a hálózati sebesség sok mindentől függhet, így az is lehet a szűk keresztmetszet, nem lehet előre megjósolni, hogy nálad gyorsabb lesz e ha a belső HDD-re töltesz, de mindenesetre lassabb biztosan nem lesz.
(#6068) captainnemo : a Futeko-n már írta egy tag, hogy továbbra is villog neki.
-
mimic1979
aktív tag
válasz
SunMount3r #6061 üzenetére
Köszönöm a válaszodat. Még két kérdés! Légegérből melyik ami legjobban bevált Q10 esetén? Mennyire befolyásolja a letöltést illetve az egész készülék működését, ha külső vinyóról belsőre váltok? A letöltő gépem, eléggé gyengélkedik, már szinte csak böngészésre használnám
-
SunMount3r
Topikgazda
-
jeni
félisten
válasz
SunMount3r #6063 üzenetére
köszi.
még egy kérdésem lenne .
pendrive esetén (Verbatim 32GB USB 3.0) mennyire befolyásolja USB kapun való lejátszását?
meghatározó az,hogy ha lehet minél gyorsabb külső eszközt használjunk vele bármely asztali media lejátszó esetén.
egy külső 1TB/2TB még ha az 5400 rpm-s (vagy 7200 rpm) fordulatú USB 3.0 nem lenne jobb eszköz ilyen téren?
A DVD-s portálon az Adata 1TB külső USB 3.0 akciózák 18000Ft-ért. -
szaszapi
őstag
válasz
SunMount3r #6063 üzenetére
Valamilyen szinten javult a helyzet, tegnap 1 db UHD filmnél néztem meg , menüvel nem váltott át 24p-re, este viszont több menüs BD-nél és UHD-nál megnéztem mi a helyzet. Az esetek többségében átvált a képernyő 24p-re, valahol marad 60.....
Viszont olyan is volt ahol kiválasztom a hangot a menüben, és teljesen más nyelv szólal meg. Az eddigi firmwarekben viszont ilyen hibával nem találkoztam.... -
SunMount3r
Topikgazda
Hello!
Nem nagyon lehet ilyen egyszerűen összemérni a kettőt. A kadenciahelyességgel nincs probléma az anyagok többségénél a Q10 Pro / Q5 Pro esetén se. Egyedül a Frame Packed 3D (3D BD iso-k) nem kadenciahelyes, mert azt 24Hz-en játssza le a 23.976 helyett. A többi főbb hiányosság (is) pedig mind fel van sorolva az összefoglalóban. De ha az a kérdés akkor a 4K/HEVC/HDR anyagok többségét is zökkenőmentesen lejátssza.
-
jeni
félisten
Szia!
A Himedia 5Q/10Pro esetében csak a Kandencia helyesség hiánya miatt tud kevesebbet vagy gyengébb tudásban a Zidoo 9x/10x el szemben? -
SunMount3r
Topikgazda
válasz
mimic1979 #6060 üzenetére
-Igen, a 2.0.4-re már mehet fel közvetlenül a 2.0.7-es. (Korábbira nem!)
-A tTorrent-et szokták ajánlani.
-Solid Explorer vagy Total Commander FTP illetve SMB Plugin-al. Illetve ha gyorsan akarsz másolni a hálózaton, akkor még ez is.
-App manager-t nem használok, de a Settings->More->Apps->ban alapszinten tudod kezelni őket.
-
mimic1979
aktív tag
-
SunMount3r
Topikgazda
Nekem meg már kezd tele lenni a hócipőm a Futeko-s admin arroganciájával és nemtörődömségével.. Megint törölt egy hsz.-emet, csak azért mert olyat kérdezek és írok ami szerintük nem vet túl jó fényt rájuk, pedig a valóság...
Most jönne jól egy feles...
-
emre33
addikt
Magyar forgalmazó is felraktam már a listát, magyarul...
Újdonságok:
– Teljes menüs Blu-ray lejátszáskor is működik a feliratok függőleges pozíciójának beállítása.
– A Movie Bar alkalmazás támogatja mostantól a gyermekzár funkciót. Így az elrejtett (a filmet kiválasztva, majd a MENU gombot megnyomva a megjelenő listából a Hide opciót választva) videók csak jelszó megadása után jelennek meg a jukeboxban. Ha a bal oldali sávban a Hidden kategóriára kattintunk, annak tartalma csak jelszó megadásával hozható elő, miután megadtunk már egy 4 számjegyből álló kódot a Movie Bar beállításainál.
– Hozzáadás és törlés (add, delete) finkciók a Movie Bar alkalmazásban, hogy akár erről a felületről törölhessünk filmeket, vagy adhassunk hozzá a jukeboxhoz egyesével.
– A Movie Bar kategóriák közé bekerült a film megjelenésének dátuma is, tehát eszerint is lehet ezentúl rendezni a gyűjteményt.
– Hibajelentés funkció a Movie Bar-ban! Hogy a fejlesztés felgyorsulhasson, a hibás találatok és egyéb problémák az alkalmazás felületéről jelenthetőek a HiMedia-nak. Azt ígérik, ezekkel a bejelentésekkel 48 órán belül foglalkoznak majd. A hibás adatok törölhetőek, és az adott film újraszkennelhető.
– A Movie Bar és a Media Center parancsikonja közel azonosak mostantól, jelezve, hogy a Movie Bar a Media Center továbbfejlesztése.
– A Feliratok menübe bekerült egy „Default subtitle switch” opció is. Itt beállítható, hogy a film feliratokkal együtt induljon, vagy anélkül.Javítások:
– Nem került elmentésre a kiválasztott időzóna.
– Optimalizálva lett Blu-ray lite lejátszáskor a fő filmfájl lejátszási listáját generáló algoritmus.
– Kikerült a felbontások közül a 4096×2160 opció.
– A KODI nem tudott online videókat lejátszani.
– Bizonyos filmek újraindultak lejátszások után. -
kezo0
addikt
Íme a futeko által közzétett hivatalos changelog a 2.0.7-es firmware-hez (kicsit már „angolabbul” van fogalmazva, mint a kínai Google Translate általi fordítása, de szerintem még így sem teljesen értelmes mindenhol...):
New official firmware 2.0.7 for Q10/Q5 Pro.
Official changelog:
New:
1. Support Blu-ray menu, and regain subtitles moving up/down function.
2. Movie Bar support Child Lock function. Only the password is inserted from the left column, the hidden video resources available.
3. Adding add/delete file function for Movie Bar.
4. Adding release time category for Movie Bar.
5. Adding error report function for Movie Bar , and the error will be taken care of within 48 hours. And then the user could delete the data from setting and rescan to check for fixed data.
6. Movie Bar and shortcut of Media Center has been synchronized.
7. Adding 'default subtitle switch' option to subtitle setting menu. When select 'default turn off subtitle' option, video will default close the subtitle, manually switch is available. Otherwise, vice versa.Fixed bugs:
1. Time zone setting not save issue fixed.
2. The main playlist algorithm of the lite blue ray navigation optimized.
3. Got rid of 4096*2160 resolution.
4. When the video is exited from the breaking point, it will start all over again.
5. Kodi unable to play online video issue is fixed.This firmware must be installed over Android 7 firmware 2.0.4 or later.
Az is érdekes, hogy innen most hiányzik pár dolog, ami a korábbi, még értelmetlenebb changelog-verzióban még ott volt (pl. a háttérbe való belezoomolás javítása a főképernyőn, és volt valami szöveg az lcd-kijelző funkciójával kapcsolatban is).
Szóval úgy tűnik, megint nem létező és/vagy marginális problémák „javítása”. Azt hiszem, nem fogom feltenni ezt sem, ahogy már a 2.0.6-ot sem tettem fel.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
SunMount3r #6054 üzenetére
Jah
Viszont véglegesen nem szeretném eltüntetni, ezért ezzel nem is élek, bár inkább csak akkor használom főleg ha távolról vezérlem és akkor bizony hasznos.
-
SunMount3r
Topikgazda
-
B.F.G.
senior tag
válasz
SunMount3r #6052 üzenetére
Jah tényleg, ezt el is felejtettem
Most leszedtem minden utólag telepített billentyűzetet sőt még a HI keybordot is az alap volt?
Meghagytam mindent alapól, csak éppen nyomtam egy quick cleant is, de megszakadt a távoli kapcsolat, úgyhogy már vagy csak este vagy holnap tudom megnézni, hogy sikerült-e, meg megpróbálom beállítani azokat az alap beállításokat is amiket írtál.
Igen az updatet úgy csináltam ahogy mondtad, mondtátok úgy ahogy írtad. Tényleg te feltetted már a 2.0.7-et.
Olvastam a leírást, hogy mit frissítettek, de van egy csomó olyan ami nekem eddig a frissítés nélkül is úgy működött ahogy kell.
a 2.0.6.-on
Köszi a segítséget.
-
SunMount3r
Topikgazda
A navigációs csíkot állítólag el lehet tüntetni lefelé húzással, de ez lehet csak légegérrel, egérrel és az érintő képernyős távirányító app-okkal működik.
Vagy véglegesen is el lehet tüntetni ezzel a patch-al. Állítólag jó 2.0.6-os fw-re is.
Letöltöd. Átnevezed update.zip-re. Rámásolod egy Pendrive-ra, bedugod a lejátszóba. A Settings->Upgrade->Local upgrade-el installálod a patch-t. Én még nem próbáltam.
Virtuális billentyűzet magyarra állításához megpróbálhatod ezt:
A Google Keyboard-ot így állítsd be: Settings - More - Language & input - Keyboard & input methods - CHOOSE KEYBOARDS. Kapcsold ki a 'Remote controller input method'-ot. Kapcsold be a 'Google keyboard'.-ot
Settings - More - Language & input - Keyboard & input methods - Google keyboard.->nál finomhangolhatod és beállíthatod a nyelvet is. -> Bár azt nem tudom, hogy lesznek e külön ékezetes betűk, vagy csak hosszú nyomással.
Fizikai billentyűzet magyarra állítása (nekem legalábbis ezek vannak beállítva):
Settings-> More->Languages and input-> Languages-> English és add még hozzá a Hungarian-t.
Current Keyboard-> Hungarian.
Virtual Keyboard-> Android/Hungarian.
Hi keyboard-> Hungarian.
qwery-> Hungarian
Logitech (akármi)-> Hungarian -
B.F.G.
senior tag
válasz
SunMount3r #6049 üzenetére
Igen a fizikain szeretném ha menne, de már régóta Magyarra van beállítva és mégsem megy ez a gondom pont
Nálam még sokszor előjön a android alsó kezelő menüje fix-en és a film alatt is ott van, ezt megoldja az újraindítás, de azt mondtad, hogy ezt korábbi firmware-eknél volt gond és ezt elvileg megoldották...
Lehet, hogy amikor firssítettem 2.0.5 -ről 2.0.6-ra az miatt vannak ezek az anomáliák?
Nem is az OTA-s módszerrel csináltam hanem a Pen drivos, beállításokat nem elfelejtős módszerrel frissítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eladó GARANCIÁLIS Audio Technica ATH-M50xSTS USB
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- V-Moda Crossfade M-100 Master
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest