Hirdetés
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
Zoller34
aktív tag
válasz
Bubu Kapitány
üzenetére
ja a divx-es verzió biztos jó lesz :O
-
Zoller34
aktív tag
válasz
Bubu Kapitány
üzenetére
Hali !
Én tegnap vettem egy HIMAGE DVD5151-et , szerintem ezért az árért nagyon korrekt . Még nem sok lemezt próbáltam vele , de a dat-ot is lejátszotta ami simán adatmódban volt felírva a cd-re -
Bubu Kapitány
tag
Stands for Double VideoCD -- pretty popular format in mainland China.
Format itself is nothing new really, its just a regular VideoCD overburned to include 90 to 99mins per CD, compared to regular 74mins per CD in standard VideoCD format.
Ilyenhez egyébként nem volt még érkezésem! :U -
klepto
addikt
Na hát most voltam a Tescoban, és elnéztem a márkáját annak a dvd-nek, ami megfogott pohára. Nem Himage, bár abból volt több fajta, hanem NetTec. Szóval erről szeretnék véleményeket :U
-
klepto
addikt
válasz
Bubu Kapitány
üzenetére
Akkor gondolom neked ilyen dvd-d van. Eddig mindent lejátszott?
Egyébként milyen formátum a DVCD? Elvileg azt is viszi. -
Bubu Kapitány
tag
Kb. 15 rugóért mit akarsz!???
Az hogy a kép ill. a hang minősége kifogásolható???! Bár lehet, hogy én nem vagyok elég igényes, de szerintem az 5.1-es hangzása OK és a képpel sem volt problémám! (eddig).
Egyébként ha egy év múlva kidobod - de miért is dobnád ki - már akkor is megéri! Ennyi idő alatt egy ''komoly védjegyes'' márka is ''elévűl''! -
HSNet
aktív tag
Márkátlan, NoName, gagyi - tetszés szerint választható. Ha nem mész kép és hang minőségre, és nem zavar a enyhe ''bóvli'' beütése a cuccnak akkor hajrá. Az összes ilyen kaliberüre igaz viszont, hogy általában a régiókód, és a Macrovision megoldható bennük.
Egyébbként kínai ''márka''. Lásd még Yamada, MBO, és társaik. (na jó, azért az MBO-nál jobb talán) -
klepto
addikt
Ismeri valaki a Himage dvd-ket? Elárasztották a tescot ezek a lejátszók, és több tipust tartanak belőle, mint az ismertebb márkákból. Nem emlélkszem, hogy valaha hallottam volna róla :F
Ez milyen márka? Ismeri valaki?
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest