- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Ez a leírás sajna AVI file-hoz van, nem MPEG2-höz. Utaltak amúgy ezen az oldalon egy MyFlix nevű progira (Bővebben: link), ami elvileg szépen elmaszkolja a rossz frame-eket MPEG2-ben, de abból meg nem találtam meg azt a verziót (MyFlix XE), ami támogatja az MPEG2-őt, csak az MPEG1-et. Grrrrr.
-
Bash
őstag
21 lépés a siker felé: Bővebben: link
Egyébként meg Google, kulcsszó beír, első találat. Kb. 6 mp-embe került. -
Agyzuzo
addikt
Ennyire nehezet kérdeztem?
-
Agyzuzo
addikt
Uppolok... Nekem viszont van egy MPEG-2-es file-om, amiben van egy kemény darab hibás frame (43:20-nál szépen bekockáz, nem tudom demuxolni az audiót sem). Valakinek van ötlete, mivel lehetne kijavítani, hogy működjön a demux? 2 MPEG-2-es file-t szeretnék egyberakni és áttolni DVD-re, de emiatt a nyamvadék hibás frame miatt még demux-olni se tudom.
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Valószínűleg meghibásodhatott egy mpg file-m, ezt abból gondolom hogy egy héttel ezelőtt még semmi gond nem volt vele szépen ment aztán történt egy kis gond a gépemmel(a windows meghalt)azóta fel van telepítve újra minden , minden megy simán kivéveezt az mpg file-t, tehát szerintem meghibásodhatott, vagy lehet hogy kellene egy codec ami azelőtt rajta volt a gépemen és most nincs? Bár igaz hogy a többi mpg file-t meg lejátsza.
Kérdésem kell-e valamilyen codec, vagy létezik-e olyan progi ami a sérült mpg-t helyreállítja? Úgy tudom hogy yasf-re van ilyen remélem mpg-re is....... Az sem baj ha úgy javítja ki hogy egy 2 % veszteséget csinál.........
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest