Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Ez a leírás sajna AVI file-hoz van, nem MPEG2-höz. Utaltak amúgy ezen az oldalon egy MyFlix nevű progira (Bővebben: link), ami elvileg szépen elmaszkolja a rossz frame-eket MPEG2-ben, de abból meg nem találtam meg azt a verziót (MyFlix XE), ami támogatja az MPEG2-őt, csak az MPEG1-et. Grrrrr.
-
Bash
őstag
21 lépés a siker felé: Bővebben: link
Egyébként meg Google, kulcsszó beír, első találat. Kb. 6 mp-embe került. -
Agyzuzo
addikt
Ennyire nehezet kérdeztem?
-
Agyzuzo
addikt
Uppolok... Nekem viszont van egy MPEG-2-es file-om, amiben van egy kemény darab hibás frame (43:20-nál szépen bekockáz, nem tudom demuxolni az audiót sem). Valakinek van ötlete, mivel lehetne kijavítani, hogy működjön a demux? 2 MPEG-2-es file-t szeretnék egyberakni és áttolni DVD-re, de emiatt a nyamvadék hibás frame miatt még demux-olni se tudom.
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Valószínűleg meghibásodhatott egy mpg file-m, ezt abból gondolom hogy egy héttel ezelőtt még semmi gond nem volt vele szépen ment aztán történt egy kis gond a gépemmel(a windows meghalt)azóta fel van telepítve újra minden , minden megy simán kivéveezt az mpg file-t, tehát szerintem meghibásodhatott, vagy lehet hogy kellene egy codec ami azelőtt rajta volt a gépemen és most nincs? Bár igaz hogy a többi mpg file-t meg lejátsza.
Kérdésem kell-e valamilyen codec, vagy létezik-e olyan progi ami a sérült mpg-t helyreállítja? Úgy tudom hogy yasf-re van ilyen remélem mpg-re is....... Az sem baj ha úgy javítja ki hogy egy 2 % veszteséget csinál.........
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Villanyszerelés
- Milyen notebookot vegyek?
- Diabetes - Cukorbetegség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest