- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrHengelhoff
csendes tag
Sztereó lánchoz próbálok sub-ot illeszteni. Konkrétan Kef c4-et YBA YA 201-el. Y kábelt vettem hozzá, de ha a 2 ágú vég mind 2 dugóját rákötöm az erősítő sub kimenetének L+R csatlakozójára a front dobozok torzítanak, ha csak az egyiket, akkor nem, de asub így is szól. Ez így rendeben van, vagy valami gubanc miatt jelentkezik az erősítőben?
Ha így hagyom lemaradok valamiről zeneileg? -
DrHengelhoff
csendes tag
Már egyszer kérdezte valaki, de nem emlékszem a válaszokra.
8 méter távolságra van az erősítőm a pc-től, kettő közt egy DAC, melyik a kevésbé rossz megoldás, ha az usb kábel a hosszabb vagy az rca? -
DrHengelhoff
csendes tag
Nem ragaszkodom a yamahához, ezért is kérdeztem a preferált márkákról, szétnézek azok közt is amit ajánlottál.
Egyébként durván 60 lemezről van szó, kis és nagy egyaránt, de mivel hallgatni egyelőre nem tudom őket csak beletúrtam. Led Zeppelin, Pink Floyd, Rainbow, Edda...néhány komolyzenei és populárisabb témák vegyesen. -
DrHengelhoff
csendes tag
Lemezjátszó vásárlás előtt állok, mivel rám maradt egy jelentős gyüjtemény, és szeretnék belekóstolni a dologba.
Eddig nem foglalkoztam ilyesmivel, így nem tudom milyen márkák közt érdemes keresgélni. 20.000 forintot szánnék rá.
Első találatom ami megtetszett: [link]
A yamahát mint márkát szeretem, volt erősítőm és cd-m is, elégedett voltam velük, de hogy ez megéri az árát nem tudom.
Örülnék néhány véleménynek, erről, és esetleg más készülékekről, amik álltalánosan kedveltek a hi-fi világban. -
DrHengelhoff
csendes tag
Én a behringert ajánlanám utoljára, volt szerencsém hozzá, kb. 1 óráig bírtam. Gondoltam integráltnál csak jobb lehet, és 10k nem nagy összeg, tévedtem...ne ess te is ebbe a hibába.
A hangja is rosszabb, ha elindítok egy számot ugrál, akadozik, serceg, miegymás...szóval nem, ne vegyél ilyet -
DrHengelhoff
csendes tag
Sziasztok!
Hozzáértők véleményét szeretném kikérni egy Onkyo 9155 + Mb-quart sp3 házasságról, főleg rock, metál zenéhez.
Talán valakinek már volt tapasztalata velük mennyire jó páros. Tudom, hogy meg kell hallgatni de azért mégis
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyaralás topik
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! POWERCOLOR RED DEVIL RX 6800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Challenger OC RX 7800XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GAINWARD PHANTOM RTX 3080 10GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound Blaster Z
- Nintendo Switch 32+64GB CFW+OFW Tinfoil Hekate okosított újszerű állapotú!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest