Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• J97

tag

válasz orbano #11780 üzenetére

Ha jobban elolvastad volna, amit írtam láthatnád, hogy még ugyan a témához kapcsolódik! Egy adott gyártó konkrét típusáról van szó. És pár hozzászólóról, aki véleményt kritikát írt erről. Nekem mint fórumozónak ugyanolyan jogom van megmondani a véleményem, mint bárki másnak! Mint mondtam ki lehet állni az ellenvélemény mellett is, de attól annak még igazságtartalma nem lesz valós, csak félrevezet másokat. Amit itt írtak egyesek az nem vélemény! [Ez] a vélemény konkrétumokkal alátámasztva! Ez már vélemény! Az olyan hozzászólás, ami valamit elítél úgy, hogy még csak távolról sem látta, hallotta az adott terméket az a minősíthetetlen szerintem. Ha ezt egy szakmabeli megfontolt ember írja, ilyet nem engedhetne meg magának szerintem! Egyébként meg ha már az én véleményem hozzászólásom is kritizálva van, szerintem a stílusom nem minősíthetetlen hanem kissé arrogáns, joggal azon hozzászólásokat olvasva! Egyébként meg én sehol nem látok a hozzászólásaimban bántó, nyomda festéket nem tűrő szavakat.

Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!

Új hozzászólás Aktív témák