-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
J97
tag
válasz
orbano #11780 üzenetére
Ha jobban elolvastad volna, amit írtam láthatnád, hogy még ugyan a témához kapcsolódik! Egy adott gyártó konkrét típusáról van szó. És pár hozzászólóról, aki véleményt kritikát írt erről. Nekem mint fórumozónak ugyanolyan jogom van megmondani a véleményem, mint bárki másnak! Mint mondtam ki lehet állni az ellenvélemény mellett is, de attól annak még igazságtartalma nem lesz valós, csak félrevezet másokat. Amit itt írtak egyesek az nem vélemény! [Ez] a vélemény konkrétumokkal alátámasztva! Ez már vélemény! Az olyan hozzászólás, ami valamit elítél úgy, hogy még csak távolról sem látta, hallotta az adott terméket az a minősíthetetlen szerintem. Ha ezt egy szakmabeli megfontolt ember írja, ilyet nem engedhetne meg magának szerintem! Egyébként meg ha már az én véleményem hozzászólásom is kritizálva van, szerintem a stílusom nem minősíthetetlen hanem kissé arrogáns, joggal azon hozzászólásokat olvasva! Egyébként meg én sehol nem látok a hozzászólásaimban bántó, nyomda festéket nem tűrő szavakat.
Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kedvenc zene a mai napra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Háztartási gépek
- Gyúrósok ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kriptovaluták és az adózás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest