- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Télbúcsúztató hardvermix
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
phoenixke
tag
Akkor most egy kicsit komolyabban. Rögtön tudtam, hogy ez a topik nem nekem való :DD. Nem úgy szoktam írni ahogy az előbb tettem, meg lehet nézni a hozzászólásaimat, de azért túlzásba sem viszem. Tudomásul kell venni, hogy sok embernek rossz a helyesírása, mivel a reformkortól kezdve egészen napjainkig nyelvújítóink és nyelvészeink így gondolták megőrizni nyelvünk sajátosságait. Ha visszaemlékszel az általános sulis osztályodra, akkor arra is emlékszel milyen sok embernek volt kifejezetten rossz helyesírása, sokkal többnek mint egy bármilyen átlagos európai nyelv általános iskolájában. A dolgot megnehezíti a billentyűzet önmagában is, nem beszélve a sok kiosztásról. Én örülnék ha csak egyféle billentyűzetem lenne, de ezt a leggyakrabban használt laptopot is folyton váltogatnom kell magyar-angol között, mindez német kiosztással. Az sem egy utolsó szempont, hogy mindez egy fórum vagy egy chat, aminek megvan a maga cyberkultúrája. Itt gyakorlatilag az is írhat helytelenül aki amúgy nem teszi, mert lehet ő ettől érzi szabadnak magát.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Jövedelem
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Télbúcsúztató hardvermix
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest