Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
phoenixke
tag
Akkor most egy kicsit komolyabban. Rögtön tudtam, hogy ez a topik nem nekem való :DD. Nem úgy szoktam írni ahogy az előbb tettem, meg lehet nézni a hozzászólásaimat, de azért túlzásba sem viszem. Tudomásul kell venni, hogy sok embernek rossz a helyesírása, mivel a reformkortól kezdve egészen napjainkig nyelvújítóink és nyelvészeink így gondolták megőrizni nyelvünk sajátosságait. Ha visszaemlékszel az általános sulis osztályodra, akkor arra is emlékszel milyen sok embernek volt kifejezetten rossz helyesírása, sokkal többnek mint egy bármilyen átlagos európai nyelv általános iskolájában. A dolgot megnehezíti a billentyűzet önmagában is, nem beszélve a sok kiosztásról. Én örülnék ha csak egyféle billentyűzetem lenne, de ezt a leggyakrabban használt laptopot is folyton váltogatnom kell magyar-angol között, mindez német kiosztással. Az sem egy utolsó szempont, hogy mindez egy fórum vagy egy chat, aminek megvan a maga cyberkultúrája. Itt gyakorlatilag az is írhat helytelenül aki amúgy nem teszi, mert lehet ő ettől érzi szabadnak magát.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest