Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- E-book olvasók
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
joed
csendes tag
Egyszerűen frissítettem a BIOS-t. Tudom, nem tanácsos windows-ból frissíteni,de tekintve, hogy átlag 20-30 napos uptime-mal működik a gépem és egy-egy restart nagyon sok kényelmetlenséggel jár nálam, lustaságból nem a BIOS-ban található frissítőt használom. Az utóbbi 8 évben semmi probléma nem volt.
Aztán múlt héten szépen letöltöttem a legfrissebb flash-elő toolt, legfrissebb BIOS-t megcsináltam a frissítést és itt tartok
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest