- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
-
ZeTE
tag
válasz
Mákosmetélt #3 üzenetére
köszi.
sajnos nincs meg az alaplap könyvecskéje és fojamatosan sípol amíg kinem kapcsolom.
sokat röviden. azt nem értem hogy miért volt jó 3-4 reset ig amikor átdugtam a vinyót. -
Mákosmetélt
tag
nem hiszem hogy vinyó miatt sípolna, az alaplap könyvében áltakában a csipogós kódok benne vannak, hogy mit jelentenek.számold össze h mennyit sípol, meg hogy röviden vagy hosszan és próbáld meg kikeresni.
sok oka lehet, ellenőrizd le a proci meg egyéb ventillátorok csatlakozását, nem-e nem megy valamelyik lapát és túlmelegszik, stb.. -
ZeTE
tag
senkinek nincs ötlete?
-
ZeTE
tag
Hali!
Van 1 asztali gépem nemrég lett ősszerakva és a következőt csinálja.
bekapcsolásnál sipol, sok rövidet egymás után és nem haggya abba.
na most én szétszedsztem kitakarítottam. mikor átdugtam az alaplapban 1 másik sata-ba a vinyót akkor jó is volt 3-4 újraindításig utánna megint ezt csinálja.
esetleg tudna nekem segíteni valaki?
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest