- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy
senior tag
hmm, half life kiegészitővel én is játszottam és ott valóban hullik valami pernye, nem csak nálam, hanem midnenkinél.
Bár ahogy elnézem tényleg baj van, mert a pernye egy kicsit más kinézetű a képen...
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
Lehet hogy elkezdett esni a hó....
Nekem a Heroes4 <eredeti játék nem tört> csinálta azt, hogy nem volt egérkurzor.
Jobban mondva volt, csak mindig zajos kép takarta <ha elég csorsan rántottam az egeret, akkor ''kiugrott'' alóla a rendes kórzor...>
Ez vajha miért lehetett? Gyanakszom az integrált vga-ra, de akkor miért ment tökéletesen a játék minden más része? -
Kalwa
tag
Remek
Gondolom +2 rendszerventi akkor nem oldja meg a problémát
Kell valakinek egy szupi 9800Pro kari?
Olcsón beszámítom ám!
-
Kalwa
tag
Hát 17Mhz-el lejebb vettem a memória órajelét, de csak rosszabb lett - több a pixel
-
turho
addikt
Sztem tipikus vram-probléma. Kicsit túlhúzott 9800-asoknál rendszeres. Lehet hogy fárad, azt hogy melege van nem hiszem. A ram-ok nem érzékenyek annyira a melegre, kivéve ha ténleg elég melegek.
Próbáld meg csökkenteni a mem-órajelet, és úgy megnézni. Bekapcsoláskor egyből van a jelenség? -
Kalwa
tag
Üdv!
Szeretném a segítségeteket kérni. A minap felraktam a Half-Life 2 Episode One-t - Heroes 5-nél is jelen van ugyan ez, de más játékoknál eddig nem vettem észre - és elég érdekes dolgot tapasztaltam. Kis fehér pixelek jelentek meg már a főmenüben és a játékban szintúgy megmaradtak. Videókártyára problémára gyanakszom, de remélem, hogy nem az, vagy ha mégis, akkor orvosolható
9800Pro videókártya Arctic Cooling hűtéssel, 6.5-ös Catalysttel és 1280x1024-es felbontás az LCD miatt - 1024-ben ugyan úgy jelentkezik ez a probléma, tehát sajnos a felbontás csökkentése sem megoldás.
Két kép a jelenségről:
[link]
[link]
Rövidebb játék után a pixelek száma gyarapszik. Hűtési gondok?
Köszönöm előre is a segítségeket, ötleteket!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- GARIS - MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 10 GB
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest