Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy
senior tag
hmm, half life kiegészitővel én is játszottam és ott valóban hullik valami pernye, nem csak nálam, hanem midnenkinél.
Bár ahogy elnézem tényleg baj van, mert a pernye egy kicsit más kinézetű a képen...
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
Lehet hogy elkezdett esni a hó....
Nekem a Heroes4 <eredeti játék nem tört> csinálta azt, hogy nem volt egérkurzor.
Jobban mondva volt, csak mindig zajos kép takarta <ha elég csorsan rántottam az egeret, akkor ''kiugrott'' alóla a rendes kórzor...>
Ez vajha miért lehetett? Gyanakszom az integrált vga-ra, de akkor miért ment tökéletesen a játék minden más része? -
Kalwa
tag
Remek
Gondolom +2 rendszerventi akkor nem oldja meg a problémát
Kell valakinek egy szupi 9800Pro kari?
Olcsón beszámítom ám!
-
Kalwa
tag
Hát 17Mhz-el lejebb vettem a memória órajelét, de csak rosszabb lett - több a pixel
-
turho
addikt
Sztem tipikus vram-probléma. Kicsit túlhúzott 9800-asoknál rendszeres. Lehet hogy fárad, azt hogy melege van nem hiszem. A ram-ok nem érzékenyek annyira a melegre, kivéve ha ténleg elég melegek.
Próbáld meg csökkenteni a mem-órajelet, és úgy megnézni. Bekapcsoláskor egyből van a jelenség? -
Kalwa
tag
Üdv!
Szeretném a segítségeteket kérni. A minap felraktam a Half-Life 2 Episode One-t - Heroes 5-nél is jelen van ugyan ez, de más játékoknál eddig nem vettem észre - és elég érdekes dolgot tapasztaltam. Kis fehér pixelek jelentek meg már a főmenüben és a játékban szintúgy megmaradtak. Videókártyára problémára gyanakszom, de remélem, hogy nem az, vagy ha mégis, akkor orvosolható
9800Pro videókártya Arctic Cooling hűtéssel, 6.5-ös Catalysttel és 1280x1024-es felbontás az LCD miatt - 1024-ben ugyan úgy jelentkezik ez a probléma, tehát sajnos a felbontás csökkentése sem megoldás.
Két kép a jelenségről:
[link]
[link]
Rövidebb játék után a pixelek száma gyarapszik. Hűtési gondok?
Köszönöm előre is a segítségeket, ötleteket!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Lexus, Toyota topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Filmvilág
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest