- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
.PeeT.
csendes tag
Barton
-
.PeeT.
csendes tag
Asszem az lesz...
az a baj, hogy én mindenképpen T-bredet akartam, mert a Berton drága a Sempron meg gagyi.
Apropó: Bár megy a Duro procim, de le van sarkazva ---> az csak hőmérsékletét emeli?? (most is erről írok) -
.PeeT.
csendes tag
Új cuccoknál mindig ezeket hagyom rajta...
A ram 2db 333-as ddr (de a lap ugyebár csak 266-on viszi)
Most mi a sz*rt csináljak ezzel a procival? Még autóillatosítónak sem jó -
.PeeT.
csendes tag
Ennek baromira nem örülök
-
.PeeT.
csendes tag
köszi a linket, rajta vagyok
szerintem most megyek, kirobbantom a bátyámat a gépe elől és beledobom a cuccot az övébe ( Abit nf7+nidia5600+256ddr).
ja, azt nem is mondtam ,hogy az enyémben 512 ram van 2 modulban, de sztem ez nem lényeges annyira.
Akkor ezekszerint a 300w elégnek kellene lennie, hogy meghajtsa az erödítményt???
Nem lehet az a gáz, hogy nem frissített bioszt használok? -
.PeeT.
csendes tag
a topicot néztem, főleg tuningról szól...nekem nem az kéne
-
.PeeT.
csendes tag
A matsonic lap a bátyám volt lapja és se a duronom, se az Xp-m nem megy rajta, viszont az ő 1700-as xp-je ment úgy is, hogy 2gigáig húzta. Utána vissa lett állítva alapra az fsb. Viszont az ecs-ben még anno kipróbáltuk ezt a régi 1700-as proct és CSAK egyszer indult be, utána újra képszakadás.
Tuning: abszolult nem vagyok a tuning híve --> soha nem húztam az ecs-t, mivel nincs is benn tuning bios.
A 2,2-es ''új'' Xp-t tegnap vettem (apronet) és a tag aszonta, ki volt próbálva 1x és megy, amugy ő most kapott 10 új 2,2 es T-bred-es procit (azok közül van ez is) és már csak 3 db van, a többit elvitték és eddig nem volt reklama semelyik vevő részéről. -
.PeeT.
csendes tag
A proci jó, amennyire jó lehet egy nem működő gépben. (Nincs lesarkazva, megrepedve, nincs égett szaga)
Az ecs alapból 100-as FSB-n van és a mex az 133, de azt saját maga állítja.
A matszinic-nak kézzel lehetett jumperelni és se 100-on se 133-on nem volt kép. -
.PeeT.
csendes tag
Az meglehet...
Ecs k7s5a pro
Ati 9600pro
egy hangkárgya
Plextor cd író
Nec Dvd író
Maxtor (80) vinyó
flopi
Mindez egy 300W-os Codegen tápon
ja, amúgy sípolás nincs és azóta kipróbáltam 1 másik lappal (matsonic) és azzal se ment. Viszont, ha visszarakom az 1,3-as Duront, akkor szó nélkül megy a vas. Nehéz eset... -
.PeeT.
csendes tag
Hello!
Tegnap vettem egy T-bred magos 2,2-es Athlon Xp-t és be akartam rakni az ecs k7s5a pro alaplapomba. ÉS NEM MEGY!!!Pedig tudomásom szerint a két vasdarab bírja egymást. (még az alaplapi könyv szerint is)
Igazából elindul a gép, csak a monitor nem kapcsol be.
Please help me.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Elektromos autók - motorok
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest