Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sky77

aktív tag

válasz .PeeT. #6 üzenetére

OK, csak azért kérdem, mert adott néhány tény (ha jól bogarásztam ki az eddigiekből)

1. Van egy ECS lapod, amiben nem megy az XP
    2. Van egy Duronod, ami meg az ECS lapban ==> Az ecs lap jó, a Duron jó.
    3. Van egy Matsonic lapod, amiben nem megy az XP. ==> Kérdés, a duron megy-e benne?
    Ugyanis ha igen, akkor az azt jelentené, hogy két működő lapban _sem_ megy az XP, tehát erős a gyanu, hogy az a procc rossz (vagy mindkét lapot egyformán rosszul állítottad be, amit nem igazán hiszek).

Tudom milyen egy ecs k7s5a (nekem is az van), de nem állítja automatikusan az fsb-t. Alapból 100-ra teszi (bios reset esetén), egyébként azon hajtja, amire legutóbb volt állítva. HoneyX OC biossal, vagy Cheepo bios-szal ez lehet akár 143, 147, 150 (esetleg 166 v. 200 is :Y , ami tuti nem működik), szóval ha magasabbra lett volna állítva a korábbi procchoz, ez is felmerülhetett vola, mint lehetséges ok.

A kérdés tehát az: tuti jó az az XP? Használtan vetted? Kipróbáltad előtte?
    Boltban vetted? Gari?
    Mindkét esetben: szállítás közben sérülhetett? (ezt nem feltétlenül kell látnod első ránézésre, vagy úgy egyáltalán szabad szemmel)
    Ki tudod próbálni olyan környezetben ahol tuti mennie kéne? (mondjuk két jó lap már elég a teszthez)

Szerk.: Most így hirtelen nem vagyok benne biztos, hogy egy esetleges procicserét követően nem dobja-e 100/100-ra az fsb-t.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák