Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen notebookot vegyek?
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PLC programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZilafC
újonc
Sziasztok, egy olyan hibával szembesültem amivel még soha, így remélem tudtok segíteni.
A problémám az lenne (röviden és tömören) hogy nem tud a windows bebootolni, és újratelepíteni sem tudom.A gép mindennapi használatban van/volt. Egyik napról a másikra már nem adott képet a monitorra a gép, illetve többször csak felpörgött de nem is kezdte el bebootolni se a biost se semmit. Ezt orvosoltam egy bios resettel (a jumperes megoldással). Viszont azóta sem tökéletes a dolog. Most már a bios bootolásával nincs semmi probléma viszont a Windownsnál amint megjelenik a színes zászló ikon lefagy az egész. Gondoltam csak újrarakom rá a windowst és megoldódik minden bajom, de ez sem megy. Amikor elindítom a telepítőt szintén kifagy a "windows fájlok másolása" résznél,tehát már a legelején. A gépet azóta többször szétszedtem, a memóriákat ellenőriztem, mind a foglalatokat kitisztítottam, mind egyenként kipróbáltam, hogy működnek-e. Próbáltam kivenni a vidikarit és anélkül, alaplapiról indítani az sem működött. Kitakarítottam az egész gépet, hátha az a baja. Az egyetlen amihez nem nyúltam az a HDD, de ezt is mára terveztem, hogy esetleg kicserélem benne és úgy megpróbálni rárakni egy Windowst, hátha.
A gép maga nem egy mai csirke, sőt.
Specifikációk:
2x Quad-core ADM opteron 2354
32giga DDR2-es ram (8x4gb 800mhz)
Ati radeon HD 4670
1 terás vinyó (fejből sajnos meg nem mondom, hogy miféle)
MSI K9ND Speedster
Win7 ultElőre is köszönöm, ha valakinek lenne megoldása és azt meg is osztja velem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kézilabda topik
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest