Új hozzászólás Aktív témák

• ZilafC

újonc

Sziasztok, egy olyan hibával szembesültem amivel még soha, így remélem tudtok segíteni.
    A problémám az lenne (röviden és tömören) hogy nem tud a windows bebootolni, és újratelepíteni sem tudom.

A gép mindennapi használatban van/volt. Egyik napról a másikra már nem adott képet a monitorra a gép, illetve többször csak felpörgött de nem is kezdte el bebootolni se a biost se semmit. Ezt orvosoltam egy bios resettel (a jumperes megoldással). Viszont azóta sem tökéletes a dolog. Most már a bios bootolásával nincs semmi probléma viszont a Windownsnál amint megjelenik a színes zászló ikon lefagy az egész. Gondoltam csak újrarakom rá a windowst és megoldódik minden bajom, de ez sem megy. Amikor elindítom a telepítőt szintén kifagy a "windows fájlok másolása" résznél,tehát már a legelején. A gépet azóta többször szétszedtem, a memóriákat ellenőriztem, mind a foglalatokat kitisztítottam, mind egyenként kipróbáltam, hogy működnek-e. Próbáltam kivenni a vidikarit és anélkül, alaplapiról indítani az sem működött. Kitakarítottam az egész gépet, hátha az a baja. Az egyetlen amihez nem nyúltam az a HDD, de ezt is mára terveztem, hogy esetleg kicserélem benne és úgy megpróbálni rárakni egy Windowst, hátha.

A gép maga nem egy mai csirke, sőt.
    Specifikációk:
    2x Quad-core ADM opteron 2354
    32giga DDR2-es ram (8x4gb 800mhz)
    Ati radeon HD 4670
    1 terás vinyó (fejből sajnos meg nem mondom, hogy miféle)
    MSI K9ND Speedster
    Win7 ult

Előre is köszönöm, ha valakinek lenne megoldása és azt meg is osztja velem.

Új hozzászólás Aktív témák