- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZilafC
újonc
Sziasztok, egy olyan hibával szembesültem amivel még soha, így remélem tudtok segíteni.
A problémám az lenne (röviden és tömören) hogy nem tud a windows bebootolni, és újratelepíteni sem tudom.A gép mindennapi használatban van/volt. Egyik napról a másikra már nem adott képet a monitorra a gép, illetve többször csak felpörgött de nem is kezdte el bebootolni se a biost se semmit. Ezt orvosoltam egy bios resettel (a jumperes megoldással). Viszont azóta sem tökéletes a dolog. Most már a bios bootolásával nincs semmi probléma viszont a Windownsnál amint megjelenik a színes zászló ikon lefagy az egész. Gondoltam csak újrarakom rá a windowst és megoldódik minden bajom, de ez sem megy. Amikor elindítom a telepítőt szintén kifagy a "windows fájlok másolása" résznél,tehát már a legelején. A gépet azóta többször szétszedtem, a memóriákat ellenőriztem, mind a foglalatokat kitisztítottam, mind egyenként kipróbáltam, hogy működnek-e. Próbáltam kivenni a vidikarit és anélkül, alaplapiról indítani az sem működött. Kitakarítottam az egész gépet, hátha az a baja. Az egyetlen amihez nem nyúltam az a HDD, de ezt is mára terveztem, hogy esetleg kicserélem benne és úgy megpróbálni rárakni egy Windowst, hátha.
A gép maga nem egy mai csirke, sőt.
Specifikációk:
2x Quad-core ADM opteron 2354
32giga DDR2-es ram (8x4gb 800mhz)
Ati radeon HD 4670
1 terás vinyó (fejből sajnos meg nem mondom, hogy miféle)
MSI K9ND Speedster
Win7 ultElőre is köszönöm, ha valakinek lenne megoldása és azt meg is osztja velem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Külföldi SIM-ek itthon
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Eladó egyben 17 db HDD
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest