Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP EliteBook / ZBook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Apple MacBook
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZilafC
újonc
Sziasztok, egy olyan hibával szembesültem amivel még soha, így remélem tudtok segíteni.
A problémám az lenne (röviden és tömören) hogy nem tud a windows bebootolni, és újratelepíteni sem tudom.A gép mindennapi használatban van/volt. Egyik napról a másikra már nem adott képet a monitorra a gép, illetve többször csak felpörgött de nem is kezdte el bebootolni se a biost se semmit. Ezt orvosoltam egy bios resettel (a jumperes megoldással). Viszont azóta sem tökéletes a dolog. Most már a bios bootolásával nincs semmi probléma viszont a Windownsnál amint megjelenik a színes zászló ikon lefagy az egész. Gondoltam csak újrarakom rá a windowst és megoldódik minden bajom, de ez sem megy. Amikor elindítom a telepítőt szintén kifagy a "windows fájlok másolása" résznél,tehát már a legelején. A gépet azóta többször szétszedtem, a memóriákat ellenőriztem, mind a foglalatokat kitisztítottam, mind egyenként kipróbáltam, hogy működnek-e. Próbáltam kivenni a vidikarit és anélkül, alaplapiról indítani az sem működött. Kitakarítottam az egész gépet, hátha az a baja. Az egyetlen amihez nem nyúltam az a HDD, de ezt is mára terveztem, hogy esetleg kicserélem benne és úgy megpróbálni rárakni egy Windowst, hátha.
A gép maga nem egy mai csirke, sőt.
Specifikációk:
2x Quad-core ADM opteron 2354
32giga DDR2-es ram (8x4gb 800mhz)
Ati radeon HD 4670
1 terás vinyó (fejből sajnos meg nem mondom, hogy miféle)
MSI K9ND Speedster
Win7 ultElőre is köszönöm, ha valakinek lenne megoldása és azt meg is osztja velem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Seagate BarraCuda 1TB 7200rpm 128MB SATA3 (ST1000LM049) - több db
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest