Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
siege5
aktív tag
Szia. Szintén hasonlóan jártam, mindennapi használat közben elszürkült a kép es lefagyott a gép. Újraindításnál bios elindul de a win logo felugrása es par sec töltése után megáll és újraindul. 2 db SSDről 2 oprendszerrel win8.1 és 10 sem indul. Az optikai meghajtó is csak felpörög de nem bootol be róla a win telepítő. A cseréken lecsatlakozásokon túl vagyok, a wint a boot probléma ötlet előtt próbáltam külön indítani, és lehúzni őket külön külön, illetve mivel nem tudok telepítőt indítani így belső menüből egy win helyreállítást. Azóta annyi változott hogy a win 8.1esre bios után töltés majd boot manager hibaüzenettel telepitot kerve, win 10nel qr kódos hiba, keresve a win visszaállítás során kimaradt filet (itt is ugye nem töltött közben). Ha azóta sikerült orvosolnod vagy valaki másnak lenne ötlete szívesen fogadom. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi