- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konen
csendes tag
Derűs Napot!
Remélem tud valaki segíteni. A problémám a következő: pénteken délben úgy döntöttem kitakarítom a gépemet mert már régen volt takarítva. Kihúztam a kábeleket kivettem a videokártyámat és egy Samsung 640 GB-os winchestert mert bad sectoros lett(ezen volt a windows is, de már korábban egy másik winchesterre telepítettem, szintén samsung 1,5 terás). A probléma az összerakás után kezdődött nem kapcsolt be a monitorom indításkor, még 2x kivettem a videokártyát, kivettem a memóriákat is még ma dvd írób is másik tápkábelt dugtam, akkor bekapcsolt a monitor, és egy BIOS resetet tapasztaltam(mert bejött az elején az ASUS logó amit még anno 2008 ban kikapcsoltam) és a szokásos szöveg után nem bootol a windows csak egy villogó kurzort látok a bal felső sarokban. Nagy nehezen ujra raktam a windowst és a második restart után ugyanez történt(csak a villogó kurzor). Rendszer visszaállítás után ment a gép semmi probléma nem volt vele egészen restartig, akkor megint a villogó kurzor fogad. nem tudja véletlenül valaki mi lehet a probléma, nem akarok minden este munka után rendszer visszaállítással kezdeni.
Egy ASUS alaplap M3N78-CM, a vga szintén ASUS Ati radeon HD 4850 EA TOP, AMD X2 6000+ proci, 4 gb Kingston DDR2 ram a táp egy Lc Power 550 W-os.
Ha valaki tud segítsen pls.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Crypto Trade
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest