Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konen
csendes tag
Derűs Napot!
Remélem tud valaki segíteni. A problémám a következő: pénteken délben úgy döntöttem kitakarítom a gépemet mert már régen volt takarítva. Kihúztam a kábeleket kivettem a videokártyámat és egy Samsung 640 GB-os winchestert mert bad sectoros lett(ezen volt a windows is, de már korábban egy másik winchesterre telepítettem, szintén samsung 1,5 terás). A probléma az összerakás után kezdődött nem kapcsolt be a monitorom indításkor, még 2x kivettem a videokártyát, kivettem a memóriákat is még ma dvd írób is másik tápkábelt dugtam, akkor bekapcsolt a monitor, és egy BIOS resetet tapasztaltam(mert bejött az elején az ASUS logó amit még anno 2008 ban kikapcsoltam) és a szokásos szöveg után nem bootol a windows csak egy villogó kurzort látok a bal felső sarokban. Nagy nehezen ujra raktam a windowst és a második restart után ugyanez történt(csak a villogó kurzor). Rendszer visszaállítás után ment a gép semmi probléma nem volt vele egészen restartig, akkor megint a villogó kurzor fogad. nem tudja véletlenül valaki mi lehet a probléma, nem akarok minden este munka után rendszer visszaállítással kezdeni.
Egy ASUS alaplap M3N78-CM, a vga szintén ASUS Ati radeon HD 4850 EA TOP, AMD X2 6000+ proci, 4 gb Kingston DDR2 ram a táp egy Lc Power 550 W-os.
Ha valaki tud segítsen pls.

Új hozzászólás Aktív témák
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Linux Mint
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Kuponkunyeráló
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Viccrovat
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Lexar NM710 M.2 2280 PCIe Gen4x4 NVMe SSD
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 32GB DDR4 3200
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs