Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gamepad
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konen
csendes tag
Derűs Napot!
Remélem tud valaki segíteni. A problémám a következő: pénteken délben úgy döntöttem kitakarítom a gépemet mert már régen volt takarítva. Kihúztam a kábeleket kivettem a videokártyámat és egy Samsung 640 GB-os winchestert mert bad sectoros lett(ezen volt a windows is, de már korábban egy másik winchesterre telepítettem, szintén samsung 1,5 terás). A probléma az összerakás után kezdődött nem kapcsolt be a monitorom indításkor, még 2x kivettem a videokártyát, kivettem a memóriákat is még ma dvd írób is másik tápkábelt dugtam, akkor bekapcsolt a monitor, és egy BIOS resetet tapasztaltam(mert bejött az elején az ASUS logó amit még anno 2008 ban kikapcsoltam) és a szokásos szöveg után nem bootol a windows csak egy villogó kurzort látok a bal felső sarokban. Nagy nehezen ujra raktam a windowst és a második restart után ugyanez történt(csak a villogó kurzor). Rendszer visszaállítás után ment a gép semmi probléma nem volt vele egészen restartig, akkor megint a villogó kurzor fogad. nem tudja véletlenül valaki mi lehet a probléma, nem akarok minden este munka után rendszer visszaállítással kezdeni.
Egy ASUS alaplap M3N78-CM, a vga szintén ASUS Ati radeon HD 4850 EA TOP, AMD X2 6000+ proci, 4 gb Kingston DDR2 ram a táp egy Lc Power 550 W-os.
Ha valaki tud segítsen pls.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest