Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
p_adam
addikt
Hi all!
A következő a problémám: csak floppyról tudok bootolni, és valahogy fel kellene ismertetnem a géppel egy USB eszközt (ebből van kéznél háromféle is, konkrétan CD, winyó, pendrive és bármelyik jó lenne ha felismerné...) hogy arról windows-t telepítsek. Valami driver-féleségre lenne szükségem, ami kompatibilis xp-vel készített boot floppy-val. Persze a legjobb egy komplett floppy image lenne ami ilyet tud. Korábban sikerült felismertetni a winyót egy win 98 alapú lemezzel, ami innen szedtem. [link]
Amikor viszont elindítottam volna a telepítőt, egy 'program too big to fit in memory, system halted' üzenet fogadott... Ez azért van, mert dos-ból nem látom az NTFS partíciót, vagy csak a win 98 alapú bootolás miatt? Az NTFS4DOS progival egyébként láthatóvá tudtam tenni de amikor azzal a floppyval bootoltam (xp-s) akkor nem volt USB támogatásomNagyjából ennyi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SK Hynix PC811 2TB NVMe Gen4 SSD! 7000-6500MB/s
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest