Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Mini-ITX
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
p_adam
addikt
Hi all!
A következő a problémám: csak floppyról tudok bootolni, és valahogy fel kellene ismertetnem a géppel egy USB eszközt (ebből van kéznél háromféle is, konkrétan CD, winyó, pendrive és bármelyik jó lenne ha felismerné...) hogy arról windows-t telepítsek. Valami driver-féleségre lenne szükségem, ami kompatibilis xp-vel készített boot floppy-val. Persze a legjobb egy komplett floppy image lenne ami ilyet tud. Korábban sikerült felismertetni a winyót egy win 98 alapú lemezzel, ami innen szedtem. [link]
Amikor viszont elindítottam volna a telepítőt, egy 'program too big to fit in memory, system halted' üzenet fogadott... Ez azért van, mert dos-ból nem látom az NTFS partíciót, vagy csak a win 98 alapú bootolás miatt? Az NTFS4DOS progival egyébként láthatóvá tudtam tenni de amikor azzal a floppyval bootoltam (xp-s) akkor nem volt USB támogatásom
Nagyjából ennyi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Proxmox VE
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Eladó több db külső merevlemez
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- 1TB-2TB SAMSUNG 980 / 980 PRO SSD! GARANCIA/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! FRISS FIRMWARE! 6 HÓ GAR!
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nagyjából ennyi a helyzet.