- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
Aktív témák
-
KovacsUr
addikt
Egyébként minden rendben?
-
KovacsUr
addikt
Nnna. Az új VirtualDubba beletettek egy megoldást -- azt, amit én is használtam eddig. Azt hiszem, maradok is ennél.
-
KovacsUr
addikt
No, még mindig senki?
-
KovacsUr
addikt
Hihetetlen
Írni fogok a Micro$oftnak, hátha megszánnak egy válasszal -
KovacsUr
addikt
Másvalaki?
-
KovacsUr
addikt
Winamp, media player stb lejátssza az ilyen hibás fájlokat is, de pld. Sound Forge, más finnyásabb programok nem nyitják meg. Annyi samplet olvasnak be a fájlból, amennyit a 'fact' chunkban látnak. Ha nincs 'fact' chunk, ez 0... Ha van, de kevesebbet jelez, mint amennyi tényleg van, hiányozni fog a fájl vége. Ha van, de többet jelez, ismételgeti a fájl utolsó darabját...
-
KovacsUr
addikt
Állj le lécci
nem vagyok hülye, olvasd el az eredeti problémát
Fact chunk nélkül kiválóan tudok WAV-okat írni, csak némely codec nem annyi sample-t ad vissza, mint amennyit én adtam neki, és nem mondja meg, mennyit.
Namármost, a PCM-en kívül minden WAV fileban lenni kell egy 'fact' chunknak, amiben a fájlban lévő sample-k számát kell feltüntetni. ha ez nincs benne, rossza a fájl -
KovacsUr
addikt
Azért ez nem semmi. Wave file-ok írása, ez elég alapvető feladatnak látszik, nem? És a világon senki nem tud róla semmit. Vagy nem mond.
-
KovacsUr
addikt
Nnna jó. Utoljára hozom fel a témát. Ha valaki tudna segíteni, most már biztos látta volna. Esetleg tudtok tanácsot adni, hogy hol (milyen fórumon) próbálkozzam még?
-
KovacsUr
addikt
MSDN-en sincs semmi ez ügyben... Senki nem tud valami építő hozzászólást tenni? Eddig a csapból is programozók folytak itt
-
KovacsUr
addikt
A VirtualDub egyszerűen megoldja: nem ír fact chunkot a WAV file-ba, de így az érvénytelen lesz, pld Sound Forge nem tudja megnyitni... Nincs megoldás? Úgy értem, jobb megoldás
-
KovacsUr
addikt
Batch-feldolgozó/konvertáló programot írok épp, és van egy makacs problémám.
Hogy tudom megállapítani, hogy mennyi sample-t tömörített egy codec?
ACMSTREAMHEADER-ből csak a byteok jönnek vissza... Ehhe
Pedig ezt be kéne tenni 'fact' chunkba. Hmmm.
Most az egyetlen megoldásnak az látszik, hogy még egyszer végigmegyek a kimeneti fájlon, visszaalakítom PCM-mé, és amennyit így kapok, annyi sample-t írok ki a fájlba. De így kb. 2x annyi ideig tart egy fájl konvertálása, arról nem szólva, hogy esetleg csak encoder van installálva a gépre, decoder nincs (nem valószínű, de lehetséges)
A helyes megfejtést beküldők között a kész program teljes verzióját sorsolom ki
Köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest