Hirdetés
Aktív témák
-
WillChi
őstag
-
ecartman
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy van nekem egy OLYMPUS C-720 típusú gigit gépem.
Az történt, hogy nem régiben sikerült leejtenem egy mámoros pillanatomban, és az optika része megfeküdt. Pontosabban eltört benne valami foglalt féle, de csak az optika a bibis, ami külön is van. Maga a gép kifogástalan!
Ebben kérném a segítségeteket, hogy mit lehetne tenni, arra gondolotam hogy szerzek egy másikat aminek az opikája jó és áttrakom azt. Az olympus szervízt nem is kérdztem, egy barátomnak 16ezer forintért adtak töltöt a talált gépéhez, akkor a javításért mit kérhetnének!
Ha netán valakinek, vagy ismerősének lenne igy ilyen hibás gépe akkor érdekelne!!
Köszönet!
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Photo Printer 1S Set
- Nyomtatók A-Z-ig,Mini lézer,MFP,nagy teljesítményű és hordozható nyomtatók,számla,garancia,WI-FI,stb
- Vonalkódolvasók számlával,garanciával,asztali,kézi,usb-s,vez.nélküli,1D,2D,QR
- Canon ImagePROGRAF TM-200 és Canon iPF670 PLOTTEREK (A/1 Plakátnyomtatók)
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest