- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Engem is lehet, BandiHUN_ PSN-en, steamen alulvonás nélkül
Bár eddig 2-en felvettek már, de ma este se volt senki
Még hülye olaszokkal mentem tűrhetőt, minden harmadik szavuk vaffankulo volt
De végre meglett a guard dog is, na az egész jól tud segíteni. Csak azt tudnám, miért nem lép ki a game, nem záródik be. A gép fut, csak még egy feladatkezelőt se tudok behívni, mert a játékkép áll kimerevedve, csak win gomb-restart hoz ki, se alt-f4, semmi. Nyomtam rá egy repairt, valamiket letöltött...
Ja persze én nem játszottam a héten még, megvettem ezt az új pakkot, és persze elindultam megszokásból, összekavart loadout+beállítások, pedig olvastam, hogy ilyen
Menet közben gáz, hogy fix a loadout.Egyébként sok a toxic, de akkor francnak hagyják nyitva a lobbit, ha aztán beszólogatnak, mit keresek ott

könyörgöm, coop game, senki nem lop el semmit a másiktól... meg beszól, hogy ne lövöldözzek, mert mindent távolról intézget légicsapással, közben meg feladat volt 200kill most is machine gunnal
A feladat mindenkinek ugyanaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Crimson Desert
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár eddig 2-en felvettek már, de ma este se volt senki
Még hülye olaszokkal mentem tűrhetőt, minden harmadik szavuk vaffankulo volt
De végre meglett a guard dog is, na az egész jól tud segíteni. Csak azt tudnám, miért nem lép ki a game, nem záródik be. A gép fut, csak még egy feladatkezelőt se tudok behívni, mert a játékkép áll kimerevedve, csak win gomb-restart hoz ki, se alt-f4, semmi. Nyomtam rá egy repairt, valamiket letöltött...
Menet közben gáz, hogy fix a loadout.
könyörgöm, coop game, senki nem lop el semmit a másiktól... meg beszól, hogy ne lövöldözzek, mert mindent távolról intézget légicsapással, közben meg feladat volt 200kill most is machine gunnal