- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Canon EOS DSLR topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Penta-Tandem néven jelöli az új, ötrétegű QD-OLED paneljeit a Samsung
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Engem is lehet, BandiHUN_ PSN-en, steamen alulvonás nélkül
Bár eddig 2-en felvettek már, de ma este se volt senki
Még hülye olaszokkal mentem tűrhetőt, minden harmadik szavuk vaffankulo volt
De végre meglett a guard dog is, na az egész jól tud segíteni. Csak azt tudnám, miért nem lép ki a game, nem záródik be. A gép fut, csak még egy feladatkezelőt se tudok behívni, mert a játékkép áll kimerevedve, csak win gomb-restart hoz ki, se alt-f4, semmi. Nyomtam rá egy repairt, valamiket letöltött...
Ja persze én nem játszottam a héten még, megvettem ezt az új pakkot, és persze elindultam megszokásból, összekavart loadout+beállítások, pedig olvastam, hogy ilyen
Menet közben gáz, hogy fix a loadout.Egyébként sok a toxic, de akkor francnak hagyják nyitva a lobbit, ha aztán beszólogatnak, mit keresek ott

könyörgöm, coop game, senki nem lop el semmit a másiktól... meg beszól, hogy ne lövöldözzek, mert mindent távolról intézget légicsapással, közben meg feladat volt 200kill most is machine gunnal
A feladat mindenkinek ugyanaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár eddig 2-en felvettek már, de ma este se volt senki
Még hülye olaszokkal mentem tűrhetőt, minden harmadik szavuk vaffankulo volt
De végre meglett a guard dog is, na az egész jól tud segíteni. Csak azt tudnám, miért nem lép ki a game, nem záródik be. A gép fut, csak még egy feladatkezelőt se tudok behívni, mert a játékkép áll kimerevedve, csak win gomb-restart hoz ki, se alt-f4, semmi. Nyomtam rá egy repairt, valamiket letöltött...
Menet közben gáz, hogy fix a loadout.
könyörgöm, coop game, senki nem lop el semmit a másiktól... meg beszól, hogy ne lövöldözzek, mert mindent távolról intézget légicsapással, közben meg feladat volt 200kill most is machine gunnal