Hirdetés
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
2thletme2day
üzenetére
Félek, megint az első fecskék járnak jól, mint mindig, én is most kezdtem, már sokkal nehezebb dolgunk van eleve.
Csak nehogy átbillenjen, hogy fizetősek lesznek a jobb fegyverek pl. Tény, sokan meg unatkoznak, akik rögtön farmmal kezdték op fegyverekkel+eleve az 1-böl jöttek, mindent tudva. Én is olvasok pl. tutorialokat, nézek streameket, de gáz, hogy a játék kb. semmit nem mutat be oktatás címén, semmiféle help nincs. Nekem még tud vért izzadós lenni kisebb szinten is randomokkal, mégha amúgy ellövöldözgetünk is, csak még nem világos, melyik misszió a jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Le Mans Ultimate
- Gran Turismo
- Tomato firmware
- Sweet.tv - internetes TV
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fotók, videók mobillal
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak nehogy átbillenjen, hogy fizetősek lesznek a jobb fegyverek pl. Tény, sokan meg unatkoznak, akik rögtön farmmal kezdték op fegyverekkel+eleve az 1-böl jöttek, mindent tudva. Én is olvasok pl. tutorialokat, nézek streameket, de gáz, hogy a játék kb. semmit nem mutat be oktatás címén, semmiféle help nincs. Nekem még tud vért izzadós lenni kisebb szinten is randomokkal, mégha amúgy ellövöldözgetünk is, csak még nem világos, melyik misszió a jó.