Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen Blu-ray írót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
2thletme2day
üzenetére
Félek, megint az első fecskék járnak jól, mint mindig, én is most kezdtem, már sokkal nehezebb dolgunk van eleve.
Csak nehogy átbillenjen, hogy fizetősek lesznek a jobb fegyverek pl. Tény, sokan meg unatkoznak, akik rögtön farmmal kezdték op fegyverekkel+eleve az 1-böl jöttek, mindent tudva. Én is olvasok pl. tutorialokat, nézek streameket, de gáz, hogy a játék kb. semmit nem mutat be oktatás címén, semmiféle help nincs. Nekem még tud vért izzadós lenni kisebb szinten is randomokkal, mégha amúgy ellövöldözgetünk is, csak még nem világos, melyik misszió a jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak nehogy átbillenjen, hogy fizetősek lesznek a jobb fegyverek pl. Tény, sokan meg unatkoznak, akik rögtön farmmal kezdték op fegyverekkel+eleve az 1-böl jöttek, mindent tudva. Én is olvasok pl. tutorialokat, nézek streameket, de gáz, hogy a játék kb. semmit nem mutat be oktatás címén, semmiféle help nincs. Nekem még tud vért izzadós lenni kisebb szinten is randomokkal, mégha amúgy ellövöldözgetünk is, csak még nem világos, melyik misszió a jó.