Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA® driverek topikja
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Nna. 3 óra alatt majdnem lvl7, baromi jó köröket mentem randomokkal, hát a strategemhez tényleg csak pici gyakorlás kellett, zongorázom ahogy kell

Fel is szerelkeztem, valamiért egyszercsak kaptam 100 ilyen sárga izékét is, a shoti tényleg a legjobb az elején+sikerült bepakolgatni légicsapást, stb, én nem is értem, mi ezen a nehéz, kb. megvilágosodtam, 20 misszióból egy se lett sikertelen, baromi jó játék! Főleg hogy féláron vettem keyt
Dupla xp van codban, hát felé se neztem...Mondjuk azért 11 után csomószor olyanokba dobott be, hogy már a hajón voltak, oszlott is a csapat, csak az idő ment vele, vagy úgy, hogy landoltam, és már jött az extraction. Durva, hogy egy lövés nélkül megkaptam a pontokat, mint a többiek

Nekem is kérdés, mit befolyásol, melyik missziót megyek, hol, van valami "sztori", vagy jobbára csak pontoptimalizálás, hogy mi van meg gyorsan? Azt láttam, hogy egy adott misszióra csak 1x ad sárga izékét(completion), meg van egy jópár "mellékküldetés", kisebb területen, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fel is szerelkeztem, valamiért egyszercsak kaptam 100 ilyen sárga izékét is, a shoti tényleg a legjobb az elején+sikerült bepakolgatni légicsapást, stb, én nem is értem, mi ezen a nehéz, kb. megvilágosodtam, 20 misszióból egy se lett sikertelen, baromi jó játék! Főleg hogy féláron vettem keyt
Dupla xp van codban, hát felé se neztem...