Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
Új hozzászólás Aktív témák
-
joczo1337
tag
Sziasztok!
Az utobbi par hozzaszolasra reagalva mint erdeklodo,80ezret kiadni egy minerre ami majd egyszer evek mulva vagy visszajon vagy nem,nem tunik tul logikusnak penzugyileg.
Viszont amirol nem talaltam sok informaciot,az az,hogy hazilag lehetseges minert epiteni?
Pl egy raspberry pi-al es lorawan vagy akar 868MHz-es RF modullal nem latnam akadalyat,de megsincs rola informacio. -
joczo1337
tag
válasz
UberMutant #1172 üzenetére
A technologiai resze is erdekel,azert is kerdeztem,hogy mennyien,kik es mire hasznaljak peldaul.
Viszont ha tenyleg bejohet havi 3-9hnt,az jelenlegi arfolyamon nem annyira rossz megterules,hatha meg esetleg feljebb is megy.
Ezek az oldalak,amiket emlitettel hogy mukodnek? -
joczo1337
tag
Sziasztok!
Radioamatorkent kerdeznek egy kicsit,mivel a Lorawan-os dolgok mindig is szurke foltot jelentettek nekem
Mennyire van magyarorszagon aktiv felhasznalotabora,illetve peldaul mire hasznaljak oket a helium keretein belul?
Gondolkodtam probakepp megnezni egy helium minert,annak ellenere hogy most epp alacsonyan vannak a cryptok.
Mennyi HNT-re lehet szamitani nagyjabol,mondjuk pest megyeben,nagyon jo pozicioval(es nyilvan egy jo antennarendszerrel)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest