Új hozzászólás Aktív témák
-
kantor
tag
válasz
Veriakilis #50 üzenetére
**
A gyorscsatlakozó, és a fecskendő közé raktam még egy visszacsapó szelepet (ez szintén pumpából való).
**
akkor ertem a csovon nincs szelep csak a inyekcio es a pumpa csatlakozo kozott? vagyis csak akkor mukodik, ha rajta van a pumpa? egy a inyekcio uritesehez le kell venned a visszacsaporol?
a modszer nagyobb rendszerekhez nem hasznalhato, mivel csak annyi vizet tudsz kiszedni ami a inyekcio terfogata, tul nagy inyekciot meg nem fogsz birni kihuzni. szerintem most is ez a problema.
csinald ezt:
a rezcso vegebe forrassz/ragassz egy szelepet, toltsd fel vizzel fullosan, majd forrald a forrasztolampaddal a csoben levo vizet. a goz kijon a szelepen, kozben figyeld a sulyat. ha jo akkor dobd bele egy vodor hideg vizbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest