- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Milyen széket vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
szab.tam
üzenetére
Igazából én is chipset hűtésre szánnám. Nem igazán akarom hajlítgatni, legfeljebb (sőt biztos) a lefogatáson kell változtatnom. Egy pillanatra megijedtem, mert '13. március 24-én volt frissítve az az oldal, de végül is visszaigazoltak; 3-at át is vehetek. Szerencsére egy kollégám elhozza aki pécsi.
Sajnos itthon nincs rendes szerszámom, esetleg nevelőapámnak van egy kis műhelye. Viszont vasas szakmában dolgozok, csak ennél az elcseszett cégnél nincs semmi forgácsológép a fűrészen kívül.
Viszont a hajlítással kapcsolatban: mit gondolsz, hogy történik ez gyártásban? A csöveket lezárás előtt hajlítják meg vagy kész állapotában?
A TV-ben láttam egyszer a rézfúvósok készítését, hogy ott miként hajlították a rezet. Szappanos vizet megfagyasztottak, persze az kívül-belül kitöltötte és valamennyire képlékeny maradt, de csak annyira, hogy megakadályozza a csőfal berogyását. Úgy korrektúl lehetett hajlítani. Persze itt nem ugyanaz, mert a belsejéhez nem férünk hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi